OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sportkanalen

onsdag den 29 mars

Freeride World Tour

Sammandrag från säsongens första tävling på Freeride World Tour. Tävlingen avgjordes i Kicking Horse, Kanada. Med exklusiva inslag och intervjuer med svenska och internationella åkare.

Wikegård vs

Niklas Wikegård besöker NHL-spelaren William Karlsson som i fjol tog steget från doldis till superstjärna i världens bästa hockeyliga. William visar upp sitt Las Vegas och avslöjar förändringen bakom sin plötsliga målexplosion.

Fiskedestination

Johan Broman tar sig till Kumlinge skärgård för att fiska havsöring och för att äta god mat på Hotell Glada Laxen. Dessutom stiftar han en ny bekantskap i fiskeguiden och mångsysslaren Markku.

Wikegård vs

Niklas besöker Gävle och Brynäs lagkapten Anton Rödin som berättar om skadan som spolierade två säsonger av hans karriär. Dessutom fika hemma i den nyrenoverade villan där Antons fru Kristin berättar om tillvaron som framgångsrik influencer.

Segling

Följ med bakom kulisserna på världens snabbaste seglingstävling, SailGP.

NBA Classic Game

Återupplev fjärde quartern av match sju i conference-semifinalerna Denver-Portland och Toronto-Philadelphia. Den blivande mästaren Toronto gick vidare efter ett osannolikt skott när tiden på klockan hade runnit ut.

Basket: NBA

Från Chase Center i San Francisco, Kalifornien, USA.

Wikegård vs

Intervjuserie där Niklas Wikegård besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.

Hockeyallsvenskan: Studio

Studiosändningar från slutspelet i HockeyAllsvenskan säsongen 2022/2023.

HockeyAllsvenskan

Sändningar från slutspelet i HockeyAllsvenskan säsongen 2022/2023.

Hockeyallsvenskan: Studio

Studiosändningar från slutspelet i HockeyAllsvenskan säsongen 2022/2023.

Mitt liv som skidskytt

Dokumentär som följer det svenska skidskyttelandslaget.

La Liga World

Fotbollsmagasin som ger en unik inblick hos klubbarna och spelarna i La Liga. Med exklusiva intervjuer och inslag.

Serie A Full Impact

Serie A Full Impact ger dig höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången.

C More dokumentär

Boxaren Tommy Morrisons väg till rampljuset gick undan, delvis tack vare en roll i filmen Rocky V. Med en världsmästartitel i bagaget låg världen framför hans fötter, men en HIV-diagnos satte stopp för karriären. Istället gick livet i en nedåtgående spiral med droger, fängelsetid och förnekelse kring sin sjukdom. ESPN-dokumentär av Erin Leyden och Gentry Kirby från filmserien 30 for 30.

Fiskedestination

Johan Broman testar Ålands vitt berömda abborrfiske och får dessutom några av fiskarna tillagade av mästerkocken Micke på restaurang Smakbyn.

Wikegård vs

Niklas besöker Nicklas Lidström hemma i Västerås. På dagsprogrammet står ett gemensamt träningspass i gymmet och ett besök hemma i Lidströms villa. NHL-legendaren berättar om sin enastående karriär och delar dessutom ut tips till unga hockeytalanger.