OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sportkanalen

måndag den 6 februari

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

Inside Serie A

Inside Serie A bjuder på unikt material och exklusiva intervjuer inför varje omgång.

UEFA Champions League Magazine

Magasin med det hetaste från Europas största klubblagsturnering i fotboll - UEFA Champions League. Det bjuds bland annat på intervjuer med några av världens bästa tränare och spelare.

La Liga: Highlights

Höjdpunkter från den senaste omgången av LaLiga.

Bild från filmen Extreme E
Extreme E

Magasin som följer förarna och teamen runt den unika racingtävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i utmanande och spännande race runt om i världen - från Saudiarabiens öken till Sardiniens kustvägar och vidare till Uruguays sydspets.

NBA Classics

Återupplev fjärde quartern av match sju i conference-semifinalerna Denver-Portland och Toronto-Philadelphia. Den blivande mästaren Toronto gick vidare efter ett osannolikt skott när tiden på klockan hade runnit ut.

Basket: NBA

Från Spectrum Center i Charlotte, N.C., USA.

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

Wikegård vs

Niklas Wikegård besöker världens bäste back, Victor Hedman, hemma i Tampa. Victor berättar vad som format honom till en spelare i absoluta världsklass och om det ögonblick han allra mest fasat för. Dessutom tävlar dem mot varandra i puttning.

Svensk HandbollsElit

Sändningar från högstaligan i handboll för damer - Svensk HandbollsElit (SHE).

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

C More dokumentär

Ett porträtt av fotbollsspelaren Abby Wambach som vunnit både VM och OS-guld, och blivit utsedd till världens bästa spelare.

Vinnare V64

Sammanfattning av aktuella V64-lopp.

La Liga: Highlights

Höjdpunkter från den senaste omgången av LaLiga.

C More dokumentär Backstory Serena

US Open-finalen 2018 slutade med en av de största och mest uppmärksammade kontroverserna inom idrotten det året. Tennisvärldsstjärnan Serena Williams anklagades för att fuska och tappade fattningen totalt, med upprepade utspel mot domarna.

Fiskedestination

Johan beger sig till ön Tobago där han utforskar lokalt fiske, mat, dryck och musik. Resan börjar med havsfiske tillsammans med den legendariske skepparen Gerard Frothy De Silva och fortsätter i dammarna på golfbanan där något oväntat sker.

Fiskedestination

Johan och vännen Freddan packar bilen och tar sig över till den tyska ön Rügen, som även är ett nordeuropeiskt gäddparadis. Tillsammans med den lokala guiden Robert Balkow fångar killarna många gäddor och Freddan sätter nytt personligt rekord.