OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

onsdag den 25 maj

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Our Cartoon President
Our Cartoon President

Presidenten håller en presskonferens med Vladimir Putin i Helsingfors, och lappar ihop sitt sargade äktenskap med Melania, medan hans söner Donald junior och Eric uppför sig så väl de bara kan inför 2018 års kongressval.

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Doug och Carrie springer på fader McAndrew och blir tvungna att gå till kyrkans söndagsgudstjänst. Carrie inser att det enda hon behöver hjälp med är att få löneförhöjning och ber om det.

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Deacon ber Doug att hjälpa honom med att träna hans sons fotbollslag. Men när pojkarna utmanar Doug att försöka få träna ett professionellt lag blir Carrie inte glad.

Bild från filmen Ozzy
Ozzy

Familjen Martin ska åka på en drömresa till Japan, men får inte ta med sig sin älskade hund Ozzy. De letar upp det bästa hundpensionat de kan hitta, Blue Creek, för att Ozzy ska kunna få ha det minst lika bra som de själva när de är borta. Men det visar sig att det lyxiga hundpensionatet bara är en fasad och att det drivs av en elak hundhandlare. Ozzy hamnar på ett hårdbevakat hundfängelse, drivet av hundar.

Den 7e dvärgen

När den yngste av de sju dvärgarna, Bobo, råkar sticka prinsessan Rose i fingret med ett farligt gift, faller hela riket i djup sömn. Bobo och de sex andra dvärgarna måste ge sig ut på en farlig resa in i framtiden för att rädda Rose och riket.

Bild från filmen Elliot - Minirenen
Elliot - Minirenen

När Blitzen meddelar att han tänker gå i pension den 21 december, har miniatyrhästen Elliot tre dagar på sig att uppfylla sin livslånga dröm om att förtjäna en plats i jultomtens lag under uttagningarna på Nordpolen.

Rufus

En magisk amulett förvandlar Mannys hund Rufus till en människopojke, och det dröjer inte länge förrän de båda vännerna blir de coolaste killarna i plugget.

Bild från filmen Land of Glass
Land of Glass

13-årige Jas är ensam hemma en helg, och upptäcker att en flicka och en gammal gumma gömmer sig i ladan. Han upptäcker snart att de är älvor på flykt från mörka krafter, och nu vill han rädda sina nya vänner.

Bild från filmen Are You Here
Are You Here

Två barndomskamrater åker tillbaka till sin hemstad efter att en av dem ärvt en stor summa pengar från sin nyligen avlidne och okände far.

Bild från filmen Hysteria
Hysteria

Historien om doktor Dalrymple och doktor Mortimer Granville, som i slutet av 1800-talets London använder stimulans av kvinnors genitalier för att bota allehanda krämpor. Något som leder till uppfinnandet av vibratorn.

Bild från filmen Grace of Monaco
Grace of Monaco

Det har gått sex år sedan det mytomspunna bröllopet mellan Grace Kelly och furst Rainier III av Monaco och Grace har helt gått upp i rollen som mor och hustru. Livet är fyllt av kärlek men också plikter. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Bild från filmen Philomena
Philomena

Philomena födde en son utanför äktenskapet som tonåring på ett kloster i Irland. Efter tre år togs pojken ifrån henne och såldes till ett amerikanskt par.

Bild från filmen A Dangerous Method
A Dangerous Method

Psykiatern Carl Jung och hans mentor Sigmund Freud har en turbulent relation som leder fram till psykoanalysens födelse. Deras gemensamma nämnare är den djupt störda men vackra och intelligenta Sabina Spielrein, kvinnan som både enar och splittrar dem.

Bild från filmen Che - Gerillaledaren
Che - Gerillaledaren

År 1967 avgår Ernesto Che Guevara från sitt ämbete i den kubanska regeringen för att i hemlighet försöka sprida revolutionen till Bolivia. Che tvingas emellertid inse att han kanske inte har det stöd av befolkningen som han hoppats på.

The Truth Matters

Efter terrorattackerna 11/9 2001 beslutar president George W. Bush att USA ska invadera Irak för att störta Saddam Hussein. I Washington accepterar de flesta journalister presidentens motiveringar, men en grupp i journalistkåren börjar gräva djupare. Med gemensamma krafter lyckas de avslöja hur maktmissbruk på allra högsta nivå ledde till det som skulle bli det längsta och dyraste kriget i USA:s historia.

Bild från filmen Destroyer
Destroyer

LA-polisen Erin Bell återfår kontakten med det kriminella gäng hon för ett tjugotal år sedan infiltrerade tillsammans med partnern Chris. Att på nytt möta gängmedlemmarna väcker traumatiska minnen av ett uppdrag med katastrofal utgång, och triggar den hämndlystnad som länge förföljt Erin. Hon tvingas åter konfrontera den hänsynslöse gängledaren Silas, samtidigt som hon desperat tacklar sitt livs svåraste uppdrag: att hålla sin sextonåriga dotter från den sortens män hon själv kommit att förakta.

Bild från filmen Gully
Gully

Tre tonåringar som bor i L.A, alla med extrema barndomar, utlöser ett hedonistiskt upplopp genom staden under 48 timmar när de är fria från samhällets normer. De tar oss med på en resa genom Los Angeles fylld med droger och mord.