OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

söndag den 2 oktober

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Frasier
Frasier

Niles blir kändis på grund av sin inblandning i ett mordfall och får mingla med eliten och Frasier kokar av avundsjuka. Roz blir överlycklig när hennes odrägligt perfekta syster går på en rejäl nit.

Butterbeans Kafé

När Spork och Spatch tar Butterbeans påskägg bestämmer sig Cricket för att ta tillbaka dem. Marmalady har en riktigt dålig dag. Spork och Spatch försöker komma på något som kan muntra upp henne.

Butterbeans Kafé

Alla grönsaker har försvunnit ur Poppys trädgård, och gänget misstänker att det är Marmalady som ligger bakom det hela. Cricket ska vara blomsterflicka på ett bröllop, men får en fläck på klänningen. Kommer hon hinna få bort fläcken?

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Nonny är på uppdrag att bli en riktig riddare.

Dora utforskaren

Dora och Boots ger sig iväg på ett äventyr i Skogen-som-man-aldrig-ser-igen. De försöker få tag i magiskt vatten från den glittrande sjön så att de kan rädda det magiska sagolandet.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Ryder, Zuma, Skye och Rocky går ihop för att rädda Cap'n Turbots båt och PAW Patrol måste plocka frukt.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Starla ska ställa upp med sin gris Kvicke i det stora grisrallyt Nöffnöff 500.

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Tommy leder sina vänner på ett utmanande uppdrag för att frita Angelica från förskolan. När Chuckie förvandlas till en vuxen, övertalar Tommy honom att ta med bebisarna till staden.

Lugn I Stormen

Alla i familjen har jobbat hårt för att spara ihop pengar till en resa tillsammans, men allt som kan gå fel, går fel.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kapten Man söker desperat efter sin saknade hjälpreda efter att Kid Danger har svikit honom och gått med i ett gäng klottrare.

Butterbeans Kafé

Dazzle har råkat låsa in alla smoothies i köksbilen. Kommer hon hinna få ut dem igen innan festen börjar? Jasper ska vara kattvakt, och är övertygad om att det kommer gå lätt som en plätt. Men det var innan Kakan plötsligt försvann!

Butterbeans Kafé

Jasper vill hjälpa Butterbean att laga crepes till hennes stora idol Belle Legume. Butterbean tror att stekspaden vore det bästa redskapet för Jasper i köket, men först måste han lära sig hur man använder den.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies hoppar in som vikarie för en trollkarl.

Dora utforskaren

Det är dags för regnskogens talangshow men innan den börjar måste Dora och Boots rädda Benny så att han hinner tillbaka till showen i tid och kan berätta sina roliga historier.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Valparna leker på stranden när de upptäcker havssköldpaddor som kläcks. Men vägen till vattnet är blockerad och valparna måste ordna en säker stig åt de små liven.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Blaze känner lukten av rök i Axle Citys garage, så leder han lugnt och sansat ut sina vänner i säkerhet. Axle Citys brandchef blir så imponerad att han tror att Blaze har vad som krävs för att bli en brandman!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Efter att Chuckie har besegrat ett dammsugarmonster, undrar han om han kan övervinna alla sina rädslor. När Tommys nallebjörn plötsligt försvinner, kliver Angelica in som detektiv för att hitta tjuven.

Lugn I Stormen

Lincoln ska presentera sig själv för skolans nya tjej. Nu måste han bara undvika sina systrar och alla deras råd. / Morfar introducerar sin nya flickvän för familjen. Till en början verkar hon fantastisk, men sen blir hon snabbt jobbig.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Jaspers flickvän kommer till staden på besök, och får sova över hemma hos Charlotte. Hon blir dock snabbt svartsjuk och blir övertygad om att Charlotte är kär i Jasper.

Bild från filmen iCarly
iCarly

När Carly dumpar både Wes och Beau vänder sig hela internet mot henne. Kan en relation med Freddie rädda hennes rykte? Spencer planerar en lanseringsfest för Freddies nya app och Harper försöker få Double Dutchs hund att tycka om henne.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Carly måste försvara sig i rätten med Spencer och Freddies hjälp efter att Lewbert återvänt och begärt skadestånd för skador som ådragits på hennes gamla webbshow. Millicent försöker göra Harper till sin nya bästis.

Bild från filmen Catfish UK
Catfish UK

Efter att ha undvikt videosamtal i nästan 2 år så är Tasheeka desperat att få reda på om Aaron är hennes prins Charmig. Det är upp till Julie och Oobah att avgöra om denna romans får ett lyckligt slut.

Bild från filmen Catfish UK
Catfish UK

Cole och Abbie fortsätter att få en massa oroväckande presenter hemskickade av en anonym avsändare, och deras relation är vid en brytningspunkt. Julie och Oobah åker till Skottland för att försöka rädda Cole och Abbies äktenskap.

Bild från filmen Teen Mom UK
Teen Mom UK

Helgen blir inte som planerat för Amber and Ste. Chloe säger sitt om Jordans killsemester. Sassis känslor svallar, medan Megan ångrar att hon nobbade en fin gest från Dylans flickvän. Shannon står på sig angående amning.

Bild från filmen Teen Mom UK
Teen Mom UK

Shannon får spännande nyheter, Ste kan inte hålla tyst på Brooklyns födelsedagsfest, och Chloe grillar Jordan om hans resa till Bratislava. Megan tar ett snack med Dylans flickvän, och Sassi tar bort tandställningen, men har ingen anledning att le.

Bild från filmen My Dad's Christmas Date
My Dad's Christmas Date

Jules är 16 år och bor med sin pappa David i den charmiga staden York som har pyntats och gjorts fin inför julen. Jules mamma är död och hon vet att det enda som hon och hennes pappa egentligen behöver till jul är kärlek. Vi får följa Jules minst sagt komiska försök att fixa en flickvän åt sin pappa på nätet.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Teamet utreder mordet på en djuphavsdykare utanför en dekompressionskammare, där både kroppen och de misstänka behöver vara i fyra dagar.

Bild från filmen NCIS
NCIS

NCIS och FBI går ihop när dottern till Sarah Porter, marinsekreterare, blir kidnappad. McGees barndomsvän, specialagent Valerie Page, hjälper teamet med avancerad taktikträning.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Doktor Taft får känna känslan av ett riktigt NCIS-fall när han upptäcker nyckelbevis under en operation.

Bild från filmen NCIS
NCIS

NCIS-agenternas personliga planer störs när var och en av dem hittar fel i ett fall som de trodde var solklart. McGee och Delilah bråkar över vikten att inte prata jobb under middagen.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Efter att ett amerikanskt par blivit attackerat i Irak, ifrågasätter Gibbs den enda överlevande ur Speical Ops-teamet som utsattes för en attack några månader tidigare i samma område.

Bild från filmen The Whole Truth
The Whole Truth

Försvarsadvokaten Richard Ramsey gör sitt yttersta för att få sin tonårsklient friad för mord på sin förmögne pappa. Bevisen mot honom är starka; en kniv med hans fingeravtryck, ett vittnesmål från hans mamma och ett vagt erkännande från honom själv. Utöver detta har hans klient kategoriskt vägrat att överhuvudtaget säga ett ord efter brottstillfället, något som försvårar arbetet att få honom frikänd.

Bild från filmen The Professor and the Madman
The Professor and the Madman

Historien handlar om hur professor James Murray och doktor WC Minor år 1857 tog sig an det ambitiösa projektet att sätta ihop ett lexikon över det engelska språket. Resultatet blev The Oxford English Dictionary, av många ansedd som det engelska språkets bibel.

Bild från filmen The Black Dahlia
The Black Dahlia

I Los Angeles på 1940-talet faller två polismäns liv isär både i och utanför yrket, när de utreder mordet på Elisabeth Short. Film baserad på James Ellroys bok om den svarta dahlian.

Bild från filmen Only God Forgives
Only God Forgives

Julian driver en thaiboxningsklubb, som fungerar som täckmantel för familjens narkotikaimperium. Då hans bror Billy mördas kommer deras mor Crystal till Bangkok för att ta med sig sin döda son hem och för att få Julian till att hämnas sin brors mord.