OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

måndag den 3 oktober

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier ser fram emot ett besök av sin son men får en chock när han dyker upp. Niles deppar över att han aldrig hade en rebellisk tonårstid och bestämmer sig för att testa marijuana.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier och hans kollegor tävlar i viktminskning mot en annan radiostation men det får konsekvenser för allas humör. Niles och Martin är barmhärtiga samariter för en skadad duva.

Butterbeans Kafé

Dazzle har råkat låsa in alla smoothies i köksbilen. Kommer hon hinna få ut dem igen innan festen börjar? Jasper ska vara kattvakt, och är övertygad om att det kommer gå lätt som en plätt. Men det var innan Kakan plötsligt försvann!

Butterbeans Kafé

Jasper vill hjälpa Butterbean att laga crepes till hennes stora idol Belle Legume. Butterbean tror att stekspaden vore det bästa redskapet för Jasper i köket, men först måste han lära sig hur man använder den.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies hoppar in som vikarie för en trollkarl.

Dora utforskaren

Det är dags för regnskogens talangshow men innan den börjar måste Dora och Boots rädda Benny så att han hinner tillbaka till showen i tid och kan berätta sina roliga historier.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Valparna leker på stranden när de upptäcker havssköldpaddor som kläcks. Men vägen till vattnet är blockerad och valparna måste ordna en säker stig åt de små liven.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

När Blaze känner lukten av rök i Axle Citys garage, så leder han lugnt och sansat ut sina vänner i säkerhet. Axle Citys brandchef blir så imponerad att han tror att Blaze har vad som krävs för att bli en brandman!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Efter att Chuckie har besegrat ett dammsugarmonster, undrar han om han kan övervinna alla sina rädslor. När Tommys nallebjörn plötsligt försvinner, kliver Angelica in som detektiv för att hitta tjuven.

Lugn I Stormen

Lincoln ska presentera sig själv för skolans nya tjej. Nu måste han bara undvika sina systrar och alla deras råd. / Morfar introducerar sin nya flickvän för familjen. Till en början verkar hon fantastisk, men sen blir hon snabbt jobbig.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Jaspers flickvän kommer till staden på besök, och får sova över hemma hos Charlotte. Hon blir dock snabbt svartsjuk och blir övertygad om att Charlotte är kär i Jasper.

Butterbeans Kafé

Spork och Spatch har råkat limma igen alla caféets dörrar och fönster. Hur ska Butterbean och de andra nu kunna få ut sina pajer? Poppys lyckokaka säger att hon kommer ha otur hela dagen, men är det verkligen sant?

Butterbeans Kafé

Det är Thanksgiving, och Butterbean och hennes vänner visar Ms Marmalady hur mycket det finns att vara tacksam över. Cricket börjar sälja lemonad tillsammans med sina vänner, men det visar sig snart att hon inte är så bra på att vara chef.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies åker på äventyr i Egypten.

Dora utforskaren

Dora och Boots reser tillbaka till dinosaurietiden och hamnar i ett riktigt dinosaurieäventyr där de letar efter Jaguarbebisen och hjälper honom tillbaka hem till hans födelsedagskalas.

Bild från filmen PAW Patrol
PAW Patrol

Ryder och Paw Patrol räddar en bortsprungen katt som drivit ut till havs men väl på land rymmer katten upp på stadshusets tak. Efter ett stenras sitter Katie och Smulan fast på ett tåg på en gammal bro! Valparna måste snabbt få bort stenblocken.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och Crusher hamnar i ett medeltida kungadöme där de blir riddare i det kungliga loppet.

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Tommy behöver vännernas hjälp när Angelica förvandlas till en varulv på en läskig Halloweenfest där allas föräldrar försvinner en efter en.

Lugn I Stormen

När Luna får veta att Chunk var precis som henne när han var ung, börjar hon tvivla på sina rockstjärnedrömmar. När någon tar Lincolns sparade matrester utbryter det ett krig om kylskåpet mellan syskonen.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Doktor Minyak är tillbaka, och den här gången sitter Henry verkligen i knipa! Doktor Minyak har nämligen förvandlat Charlotte till en jättestark varelse vars enda mål är att jaga Kid Danger och Captain Man.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Efter en omgång av Jag har aldrig börjar Carly tro att hon är tråkig. Därför vill hon bevisa för Harper att hon klarar av en vild kväll på stan. Spencer hittar nya kontorslokaler för Freddies app i lokalen där Groovy Smoothie låg.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

Diane tar sig an en ny klient som anklagas för internet-terrorism. En olycka för Diane och Kurt samman och Henry avslöjar nya sanningar om skandalen för Maia.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

När utrikesdepartementet hotas utifrån av en beväpnad man tvingas hela verksamheten att stänga ner.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

När Alicia tror att rasistiska motiv ligger bakom att domaren dömt och skickat ett barn till ett fångläger, undersöker hon sin spekulation djupare och upptäcker en trend.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier försöker charma en försäkringsagent för att få bättre villkor. Maris tänker fly ur landet och blandar in Niles i sina skumma affärer.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier, Niles och Daphne får för sig att pappa Martin bjudit in dem till en helg i bergen, och väl där drabbas de av de underligaste drömmar.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasiers exfru vill ha honom och Frasier hamnar ofrivilligt och avklädd på scenen på en barnteaterföreställning. Niles köper en dyr tröja och bryter ett löfte till Daphne.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Pappa Martin skämtar elakt med Frasier men när Frasier ska ge igen och klär ut sig till mordisk clown slutar det på akuten.

Bild från filmen NCIS
NCIS

En marinofficer mördas och offrets fru och älskarinna skyller på varandra. Anthony DiNozza Sr. hjälper en hemlös kvinna som tror att han är hennes far.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Tonys identitet stjäls av flera förövare för att sedan användas till utpressning mot senatorn.

Bild från filmen Chalet Girl
Chalet Girl

Den före detta skateboardstjärnan Kim jobbar på en hamburgerrestaurang för att försörja sig själv och sin pappa, men när hon blir erbjuden ett jobb i en stugby i Alperna kan hon inte tacka nej och hennes kärlek till snowboarden väcks till liv.

Bild från filmen Burnt
Burnt

Adam Jones är Michelinkocken som gjort sig känd för sina oortodoxa metoder i köket, men en dag går allt överstyr, och det blir bäst att bara försvinna. När alla tror att han är död tar han chansen att starta upp igen, på annan ort.

Bild från filmen Vanquish
Vanquish

Damon Hickey är ett pensionerat polisbefäl som genom att kidnappa sin vårdare Victorias dotter tvingar henne att hjälpa honom att lura hans korrupta kollegor i ett försök att rensa upp i stan innan det är för sent. Förkrossad av sveket av den ende man som hon någonsin har litat på tvingas Victoria nu att kämpa sig fram genom ett hav av langare och banditer för att rädda sin dotter.

Bild från filmen A Dangerous Method
A Dangerous Method

Psykiatern Carl Jung och hans mentor Sigmund Freud har en turbulent relation som leder fram till psykoanalysens födelse. Deras gemensamma nämnare är den djupt störda men vackra och intelligenta Sabina Spielrein, kvinnan som både enar och splittrar dem.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

Teamet jagar en ung kvinna som slagit in på hämndens dödliga väg och tar hjälp av en radikal konspirationsorganisation på nätet för att nå sina mål.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

Efter att en milis öppnat eld mot en grupp tonåringar som korsat gränsen från Kanada till USA, skyndar sig teamet för att hitta anstiftaren och hans slutmål.

Bild från filmen Billions
Billions

Axel installerar ett högkvarter i The Hamptons efter att Axe Capital drabbats av ett katastrofalt bakslag. Han söker råd om hur han kan ta igen sina förluster.

Bild från filmen Billions
Billions

Axe tittar närmare på vad det var som orsakade sammanbrottet i hans affärer med Sandicot, men han möter hårt motstånd. Chuck hittar komprometterande information om en politisk rival.

Bild från filmen Colombiana
Colombiana

En professionell lönnmörderska, som jobbar för sin farbror, drömmer om att hämnas gangstern som mördade hennes föräldrar.