OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

onsdag den 25 maj

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Our Cartoon President
Our Cartoon President

Vår tecknade president försöker överleva Rysslandsutredningen med finansminister Steve Mnunchins hjälp, medan Nancy Pelosi och Chuck Schumer får demokraterna att gå upp i varv med ett nytt meddelande.

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Doug och Carrie får nya grannar som Carrie desperat försöker göra ett gott intryck på. Arthur försöker utnyttja Spencers nya jobb genom att insistera på att han ska få åka tunnelbana gratis.

Bild från filmen The King of Queens
The King of Queens

Doug och Carrie springer på fader McAndrew och blir tvungna att gå till kyrkans söndagsgudstjänst. Carrie inser att det enda hon behöver hjälp med är att få löneförhöjning och ber om det.

Bild från filmen Haja läget! 2
Haja läget! 2

Följ med Pi och hans vänner på nya äventyr. Pi kan behärska havets alla utmaningar, han kan slåss mot en haj och ta sig an faror som hotar hans vänner. Men det kan också vara jobbigt att var den enda hjälten när ett gäng hajar hotar revet.

Hey Arnold! Jungelfilmen

Arnold och hans klasskompisar vinner en klassresa till San Lorenzo. Men när resan leder in dem på farlig mark, kan deras enda chans att hitta hem vara att följa den farliga väg, som ledde till Arnolds föräldrars försvinnande.

Bild från filmen The J Team
The J Team

The J Team är löst baserad på JoJos liv, en historia om en ung flicka som kastas ut från sin danstrupp. Hon tvingas på nytt lära sig vad dans och vänskap betyder, och samtidigt hitta sin rätta gnista.

Vilse i vilda västern

Chip är fast i vilda västern, så nu är det upp till Dave att rädda honom. Kommer han, tillsammans med lite oväntad hjälp, kunna rädda framtiden och ställa allt till rätta en gång för alla?

Bild från filmen PAW Patrol: The Movie
PAW Patrol: The Movie

När PAW Patrols största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältevalpar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar PAW Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden.

Bild från filmen Hacker
Hacker

Benjamin är 13 år och en duktig hacker. Vid sju års ålder förlorade han sin mamma, och pappan har han aldrig känt. En dag får Benjamin besök av den militära underrättelsetjänsten, som berättar att de sett en kvinna på en övervakningsfilm som de tror kan vara hans mamma. Benjamin bestämmer sig för att starta en egen hemlig utredning tillsammans med kompisen Savannah, och snart får de reda på att Benjamins mamma inte varit den han trott.

Bild från filmen St. Trinian's
St. Trinian's

Flickskolan St. Trinians har inte världens bästa rykte. Ekonomin är usel och banken hotar med att stänga skolan. Inte nog med det så vill den nya skolministern införa disciplin och ordning men det är något varken eleverna eller rektorn vill.

Bild från filmen The Personal History of David Copperfield
The Personal History of David Copperfield

Den föräldralösa David upplever allt från fattigdom till överdåd, från grymhet till sann kärlek. På vägen möter han en färgstark samling excentriker.

Bild från filmen Colette
Colette

Den franska författaren Colette slog igenom i början av det förra seklet med Claudine-sviten, men under sin man Willys namn. När hon inleder en relation med den kostymklädda markisinnan de Belbeuf blir det början till hennes egen frigörelse.

Bild från filmen Life Itself
Life Itself

En och samma händelse kommer att påverka många människors liv. Vi får följa en rad livsöden över årtionden, från gatorna i New York till den vackra spanska landsbygden.

Bild från filmen Che - Argentinaren
Che - Argentinaren

Che Guevara och en grupp av exilkubaner under ledning av Fidel Castro når Cubas kust år 1956. Under loppet av två år mobiliserar de både stöd och en armé och lyckas störta diktatorn Fulgencio Batistas USA-vänliga regim.

Bild från filmen Defiance
Defiance

Det är 1941 och andra världskriget rasar. Tre flyktingbröder vänder en daglig kamp för överlevnad till en personlig strid för att skydda sin tillflyktsort i skogen och rädda sitt folk från nazisterna.

Bild från filmen Incendies
Incendies

En mors sista önskningar tar tvillingarna Jeanne och Simon ut på en resa till Mellanöstern i jakt på sina trassliga rötter och de upplever en resa till kärnan av djupt rotat hat, eviga krig och varaktig kärlek.