OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Paramount+ Movies

fredag den 30 september

Hela veckans TV-Tablå för Paramount+ Movies

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier öppnar praktik igen och fiaskona avlöser varandra. Niles exfru Maris kommer tillbaka och den gravida Daphne går i taket. Maris svartsjuke älskare dyker upp och tror att Frasier är Niles.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Niles blir förhörd när det gäller mordet på hans exfrus älskare. Journalisterna jagar honom och han får ett sammanbrott och strippar på Café Nervosa. Frasier lägger sig i och trampar som vanligt i klaveret.

Butterbeans Kafé

Marmalady gör smörgåsar med Butterbeans magiska smör på, och det visar sig vara ett recept som gjort för katastrof. Cricket hjälper Jasper med leveranserna, men hon gör hela tiden fel.

Butterbeans Kafé

Jasper oroar sig över att hans otur ska påverka hans chanser att vinna Gröna Vrålåket i en tävling. Jasper ser fram emot att få använda Gröna Vrålåket till en leverans, men det dröjer inte länge förrän han stöter på problem.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Bubble Guppies uppträder på en cirkus som kommer till stan.

Dora utforskaren

Dora och Boots är i snöiga skogen för att hjälpa snöprinsessan att besegra is-häxan i en konståkningstävling så att de kan vinna tillbaka vännernas skridskor.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och hans vänner ställer upp i det största loppet någonsin: ett lopp mot världens topp!

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och hans vänner ställer upp i det största loppet någonsin: ett lopp mot världens topp!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Tommy och Chuckie är rädd att deras vänskap är över när Angelica säger att de är för olika för att vara bästisar. Susie, Tommy och Chuckie måste besegra en fiende från yttre rymden på ett sci-fi-filmkonvent med sina pappor.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry får utegångsförbud efter att ha smitit ut mitt i natten. Medan Piper driver Henry till vansinne i hemmet, tar Charlotte på sig rollen som medhjälpare.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kapten Man bestämmer sig för att hålla en tävling där vinnarna får en guidad visning av hans hemliga högkvarter. Men när några av Henrys vänner vinner tävlingen blir han orolig över hur han ska hålla sin identitet hemlig.

Butterbeans Kafé

Crickets kompis ska flytta. Men innan Cricket hinner säga farväl blir de två vännerna osams. Cricket tror att hon har haft sönder Dazzles favorittekanna. Kommer hon våga erkänna det för Dazzle?

Butterbeans Kafé

Cricket är på skattjakt och letar efter en mystisk rubinröd frukt. Kommer hon att hitta den? Det går ett rykte om att det finns en guldskatt nedgrävd nära caféet.

Bild från filmen Bubble Guppies
Bubble Guppies

Goby får hjälp av Bubble Guppies att hitta sin borttappade leksak.

Dora utforskaren

Dora och Boots ger sig iväg på ett äventyr i Skogen-som-man-aldrig-ser-igen. De försöker få tag i magiskt vatten från den glittrande sjön så att de kan rädda det magiska sagolandet.

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Det är Halloween i Axle City och Blaze, AJ och resten av gänget är ute och går bus eller godis. Men när Crusher försöker stjäla deras godis går hans plan som vanligt snett, och godiset skjuts iväg långt bortom stadens gränser!

Bild från filmen Blaze Och Monstermaskinerna
Blaze Och Monstermaskinerna

Blaze och AJ är ute och leker med sin kompis Zeg, när en gejser plötsligt skjuter iväg honom!

Bild från filmen Rugrats
Rugrats

Susie och Angelica är oense om hur de ska använda sin nya supertalang att flytta saker med tankarna. Tommy och hans vänner tror att Tommys pappa har förvandlats till ett monster. Nu måste de rädda honom.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry och Charlotte vill berätta för Jasper att Henry egentligen är Kid Danger. De bestämmer sig för att sätta honom på prov för att se om han verkligen skulle klara av att hålla deras hemlighet säker.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Ett gäng klottrar över hela staden och medan Kid Danger försöker hitta deras ledare blir han frestad av en söt tjej som tillhör gänget.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Ivrig att visa sina bilmekarkunskaper tar sig Carly vatten över huvudet när hon försöker göra en enkel reparation av Spencers nya bil. Spencer och Harper grälar om var Maeve ska bo.

Bild från filmen The Good Fight
The Good Fight

Diane och Adrian befinner sig plötsligt i ytterligare ett polisbrutalitetsfall. Lucca representerar Maia i en intervju med en federal utredare som söker information om Rindellskandalen.

Bild från filmen Madam Secretary
Madam Secretary

Elizabeth, Henry och Isabelle påbörjar en egen utredning av flygplanskraschen som ledde till den tidigare utrikesministerns död.

Bild från filmen The Good Wife
The Good Wife

När Jonas Stern grips för rattfylla blir Alicia ombedd att företräda honom, men företagspolitiken och Sterns ego kommer i vägen.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasiers exhustru Lilith kommer till stan och hon och Frasier ska gå på blinddejt - med varandra. Pappa Martin råkar skjuta ett vådaskott med sin pistol i Frasiers lägenhet.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Niles blir kändis på grund av sin inblandning i ett mordfall och får mingla med eliten och Frasier kokar av avundsjuka. Roz blir överlycklig när hennes odrägligt perfekta syster går på en rejäl nit.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier ser fram emot ett besök av sin son men får en chock när han dyker upp. Niles deppar över att han aldrig hade en rebellisk tonårstid och bestämmer sig för att testa marijuana.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier och hans kollegor tävlar i viktminskning mot en annan radiostation men det får konsekvenser för allas humör. Niles och Martin är barmhärtiga samariter för en skadad duva.

Bild från filmen NCIS
NCIS

NCIS-agenternas personliga planer störs när var och en av dem hittar fel i ett fall som de trodde var solklart. McGee och Delilah bråkar över vikten att inte prata jobb under middagen.

Bild från filmen NCIS
NCIS

Efter att ett amerikanskt par blivit attackerat i Irak, ifrågasätter Gibbs den enda överlevande ur Speical Ops-teamet som utsattes för en attack några månader tidigare i samma område.

Bild från filmen Captain Fantastic
Captain Fantastic

Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USA:s djupa skogar. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där måste Ben försvara det sätt han valt att leva med sina barn inför både sig själv, barnen och omgivningen.

Bild från filmen I Love You Phillip Morris
I Love You Phillip Morris

När Texas-polisen Steven inser att han är gay förändrar han sitt liv, börjar med bedrägerier och hamnar i fängelse - där han träffar Phillip Morris.

Bild från filmen The Rest of Us
The Rest of Us

Cami och hennes dotter Aster har en typiskt dysfunktionell relation efter Camis skilsmässa från exmaken Craig. När Craig oväntat dör träffar Cami och Aster hans änka och dotter. Craig var djupt skuldsatt och hans nya familj riskerar att bli av med sin bostad. Cami erbjuder då Rachel och hennes dotter att flytta in hos henne, vilket så klart gör att Aster blir extra sur. Snart tränger ett par nya hemligheter upp till ytan och mörka moln hopar sig över den nya utökade familjen.

Bild från filmen Fire With Fire
Fire With Fire

Brandmannen Jeremy Coleman blir vittne till de brutala morden på en butiksägare och hans son. Själv överlever han, men tvingas ställa upp i rättegången mot gangsterkungen Hagan.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

När en hackare utlöser en bilkrock som leder till att en familj om tre dör, skyndar sig teamet att hitta förövaren, medan hans utpressningskrav trappas upp och hans hårresande sista mål uppdagas.

Bild från filmen FBI: Most Wanted
FBI: Most Wanted

Efter att ha bevittnat mordet på sin make, kidnappas en kvinna från sitt hem tillsammans med en mystisk bunt pengar som legat gömd i hennes golv.

Bild från filmen Billions
Billions

Chuck, Connerty och Sacker måste sätta sin tilltro till en nervös insiderkälla som är beredd att bära dold mikrofon. Under tiden går Axelrods affärer sämre och han känner sig pressad att hitta en stor affär som kan ge vinst snabbt.

Bild från filmen Billions
Billions

Axe förhandlar med en säljare som inte vill stryka honom medhårs. Wendy fattar ett avgörande beslut som helt klart förvärrar konflikten mellan henne och Chuck.

Bild från filmen The Way Back
The Way Back

En grupp soldater flyr från ett gulagläger i Sibirien år 1941 och vandrar över 600 mil genom öknen innan de når friheten i Indien.