OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More Series

torsdag den 29 september

C More Series du hittar favoriter som House, True Blood, Heroes och Weeds på bästa sändningstid.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Japansk tecknad serie från 2014. I all hemlighet. Baserad på Astrid Lindgrens böcker. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Dille på en lite för gammal kille. Konflikterna i laget fortsätter och alla avslöjas med både svagheter och oväntade djup. Ruben försöker att imponera på Lo men hindras av det obligatoriska simtestet. Ruben kan nämligen inte simma. Men allt vänder under en kväll vid lägerelden . ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Du tänker bara på dig själv!. Wilma har fått nog av sitt lag och av livet på ön. När en kanotutflykt annonseras så tar hon chansen att försöka fly, men hon kan inte bli av med sitt lag. I kanoterna spårar konflikten ur och snart har de hamnat vilse ute på vattnet. ,.

Bild från filmen Bert
Bert

Svensk komediserie från 2021. Cup & Joe. Bert faller pladask för Elin som står bakom kassan på stans nya café, Cup & Joe. Tyvärr måste han gå dit med sin lögnaktiga kusin Lydia eftersom hans vänner hellre hänger på det gamla fiket Bikupan. Där får man ju gratis saft om man känner Birgit. ,.

Bild från filmen Bert
Bert

Svensk komediserie från 2021. Treb shadowwalker. Bert får veta att Lill-Erik mailväxlar med en finsk tjej som heter Minna. Bert vill hjälpa Lill-Erik att snärja Minna, men när Lill-Erik verkar motvillig tar Bert saken i egna händer. Samtidigt hamnar Åke och Thora i en vadslagning med höga insatser. ,.

H2O - bara tillsätt vatten

Australisk familjeserie från 2010. Zane återanställer Sophie som personalansvarig på caféet medan Rikki är borta. Bella drabbas av allergi och hennes nysningar leder till magiska missöden. Sophie tar tillfället i akt och försöker få Bella och hennes band sparkade från caféet. ,.

H2O - bara tillsätt vatten

Australisk familjeserie från 2010. Under tjejernas experiment med kristallerna som hittades på Makoön uppvisar kristallerna underliga egenskaper. När Zane stjäl en kristall i förhoppning om att få Rikkis uppmärksamhet måste tjejerna göra allt de kan för att få tillbaka den. ,.

Bild från filmen The baker and the beauty
The baker and the beauty

Amerikansk dramakomediserie från 2020. Blow out. Noa blir åsidosatt när en osannolik motståndare försöker att ta kontroll över hennes företag. Daniel drabbas av motgång efter motgång när en gammal vän plötsligt kommer till hans räddning och Natalie fortsätter att trotsa sina föräldrar. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2015. Skönhetssalong. Mickan har tröttnat på livet som hemmafru och öppnar en skönhetssalong. Fredde oroar sig för att det är början på slutet på deras perfekta liv. Samtidigt planerar Alex och Anna Wilmas födelsedag och Anna bestämmer sig för att uppträda som clown, något som gör Alex orolig. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2015. Parterapi. Alex får problem när han ska anställa en tandsköterska eftersom den mest kompetenta är för snygg och det får honom att välja en annan sökande. Mickan tar med Fredde på parterapi när hon får reda på att han försökt stoppa hennes företag. Anna kämpar med sina föräldrar som ger Wilma för mycket godis. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Milk money. Johnny ger sig in i affärer med opastöriserad mjölk och ger Alexis en uppgift i orderkedjan. Moira försöker lära känna några i lokalbefolkningen. David ger stilråd till Moiras motståndare. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Moira's nudes. Moira oroar sig över att vågade foton från hennes förflutna kommer att dyka upp på internet och hota hennes kampanj. Johnny måste svälja sin stolthet och be om finansiell hjälp. Alexis får ett oväntat jobb. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Ronnie's party. Moira och Johnny raggar väljare till kampanjen. Alexis nya jobb är svårare än hon trott och hon funderar på att säga upp sig på en gång. David försöker ge lite stöd till sin chefs 14-åriga dotter. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. The motel guest. Johnny och Moira störs hela natten av en högljudd granne på motellet och får en överraskning när de upptäcker vem det är. Alexis, som tjänat pengar på sitt nya jobb, letar lägenhet ihop med David. ,.

Bild från filmen Joe vs Carole
Joe vs Carole

Amerikansk kriminalkomediserie från 2022. Sanctuary. Joe tar med sig John och Reinke på en biltur för ett oanmält besök på Big Cat Rescue. Carole bygger ett fall mot en vettlös tigerägare, och Joe och John fördjupar sin relation ytterligare. ,.

Korridoren

Svensk dramakomediserie från 2022. Oliver tar med sig Jenny till den kufiske överliggaren Jörgen. Han tvingar henne att städa Jörgens lägenhet – annars avslöjar han Jennys hemlighet för Saga. Saga bjuder Jenny på en mysig picknick där vännerna försonas, men Saga anar att något är fel. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2013. Ett halvår efter Matthews död befinner sig Mary fortfarande i djup sorg, trots ivriga försök från familjen att få henne på fötter igen. Robert försöker envist att skydda sin sörjande dotter från vardagens bestyr, men till gagn för vem? Under tiden fortsätter Thomas att smida lömska planer medan O'Brien gör en hastig sorti. Den nya generationen gör sig påmind i form av lilla Sybil och nytillskottet George samtidigt som gamla kända ansikten åter dyker upp i Downton. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2013. Av en slump hittas ett dokument med Matthews sista vilja, men Robert är mycket motvillig till att visa upp det för Mary. Anna och Bates försöker hjälpa mr Moleseley medan Carson får en chans att dra ett streck över gamla oförrätter. Rose drar med Anna ut på danslokal, en utflykt som slutar i tumult. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2013. Ett storslaget gästabud på Downton Abbey ger familjen Crawley chans att återknyta kontakten med gamla vänner. Festligheterna når sin kulmen med ett uppträdande av operasångerskan Dame Nellie Melba. Vissa av gästerna visar sig vara mer välkomna än andra och festyran följs även av svek och hjärtesorg. ,.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Tysk dramaserie från 2021. Kriget blir ett stort misslyckande för Österrike. Sisi hjälper en sjuksköterska på militärsjukhuset i Laxenburg och försöker övertala Frans att träffa greve Andrássy. Fredsförhandlingar inleds, men farorna är inte över för det pressade kejsarparet. ,.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Amerikansk thrillerserie från 2020. The legend of the murder hotel. Nancy blir uppsökt av en grupp unga tjejer som vill ha hjälp att hitta sin försvunna volleybollkompis. Lagkamraterna misstänker att hon har blivit kidnappad av ett spöke. Samtidigt delar Ace och Amanda en minnesvärd stund. ,.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Amerikansk thrillerserie från 2020. The quest for the spider sapphire. Nancy och George måste samarbeta för att bli av med spöket som har tagit Georges kropp i besittning sedan vinsten mot Aglaeca. Ingen är mer förvånad än Bess när en person från hennes förflutna dyker upp på nytt. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2018. The jazzaguy. Johnny är med på en av The Jazzagals repetitioner vilket slutar med att han kommer med i gruppen. Stevie tar med David på spa men råkar ta ett ”Smekmånadspaket”. Alexis prövar en dejtingapp. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2018. The olive branch. Moira avråder Alexis från att pitcha en idé om en singelkväll i stadshuset, bara för att själv råka pitcha samma idé. David återvänder till jobbet till slut och hoppas att kunna bli ihop med Patrick igen, men är det kanske för sent?. ,.

Hank Zipzer: Världens bästa underpresterare

Brittisk barnserie från 2014. Öppet Hus. Henry ”Hank” Zipzer är 12 år och dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan, han har dessutom en förmåga att ställa till problem. Utan att egentligen mena att ställa till problem. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem, på sitt eget, ofta lite speciella sätt. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Fuck ledarna!. I efterdyningarna av Hunger Games passar en av ungdomarna på att visa det hon filmat hitintills under lägret. Det blir en mycket avslöjande filmvisning. Särskilt ledarna exponeras och därtill Los relation till Liam. ,.

Korridoren

Svensk dramakomediserie från 2022. Saga fyller år och ska fira stort på Upplands nation. Problem uppstår när Jennys ex-pojkvän Sebbe plötsligt dyker upp på festen och ställer till en scen. Jenny vandrar runt ensam och känner sig utanför, tills hon träffar Sagas kk Koc?i. ,.

Bild från filmen Kampen om tungvattnet
Kampen om tungvattnet

Norsk dramaserie från 2015. Tyskarna arbetar för fullt med att bygga upp tungvattenanläggningen efter sabotaget. Direktör Henriksen på Norsk Hydro inser att han är farligt nära att bli stämplad som krigskollaboratör och försöker förhandla sig ur knipan. I England bestämmer sig amerikanerna för att bomba Rjukan och anläggningen i Vemork. ,.

Bild från filmen Kampen om tungvattnet
Kampen om tungvattnet

Norsk dramaserie från 2015. Tyskarna bestämmer sig för att flytta hela tungvattenanläggningen till Tyskland. De allierade bestämmer sig ytterligare en gång för att sabotera tyskarnas planer. Leif Tronstad åker tillbaka till Norge för att genomföra aktionen ”Sunshine”. ,.

Bild från filmen Hamilton
Hamilton

Svensk thrillerserie från 2022. Reset, del 1. Under en topphemlig NATO-operation i Medelhavet mördas en svensk attackdykare. Hamilton känner offret från sin tid som Navy SEAL och reser till Toulons Militärbas i södra Frankrike för att undersöka händelsen. ,.

Bild från filmen Hamilton
Hamilton

Svensk thrillerserie från 2022. Reset, del 2. Hamilton försöker att rentvå Kristin som väljer att gå under täckmantel för att få fram mer information. En farlig jakt, som i slutändan berör hela världen, leder via Rivierans kasino till exklusiva villor och ut på Medelhavet. ,.

Bild från filmen Heels
Heels

Amerikansk dramaserie från 2021. The big bad fish man. South Georgia State Fair är bara ett par veckor bort och Jack kämpar med både jobb, privatliv och att hålla Charlie Gully borta från Ace. Staci ifrågasätter Jacks roll i Aces hastiga karaktärsbyte och Thomas får problem i skolan. ,.

Bild från filmen Heels
Heels

Amerikansk dramaserie från 2021. Double turn. Jacks hårda arbete ger äntligen utdelning när DWL intar sin största scen hittills. Samtidigt följer deltagarnas privata problem med in i ringen och det visar sig att långt mer står på spel än bara ett mästarbälte. ,.

Ett enda ögonblick

Fransk kriminalserie från 2017. Eva Beaufils lyckliga tillvaro raseras i samma sekund som hon tar del av en bild föreställande hennes man, Bastien, med en okänd kvinna. Bastien, som förnekar all kännedom om fotot, lämnar hemmet och dagen efter går han inte att nå. ,.

Ett enda ögonblick

Fransk kriminalserie från 2017. Eva lämnar ingen sten orörd i jakten på Bastien, men i stället för att få klarhet i hans anledningar till att fly blir hon bara mer och mer förvirrad. Vad är det han döljer från polisen och vem är den mystiske mannen som förde bort honom?. ,.

Bild från filmen Limetown
Limetown

Amerikanskt kriminaldrama från 2019. Lia får ett oväntat besök och inser att hennes utredning kan få allvarliga konsekvenser för hennes nära och kära. Ska hon ändå fortsätta att nysta i fallet?. ,.

Bild från filmen Limetown
Limetown

Amerikanskt kriminaldrama från 2019. Den döva överlevaren Deidre Wells avslöjar vad det var som utlöste paniken i Limetown den där ödesdigra dagen 15 år tidigare. ,.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Amerikanskt kriminalserie från 2020. Everybody's got a cousin in Miami. Jackie får sina misstankar bekräftade. Hennes vän är inblandad i Sherrys mord och Jackie inser att hon måste samarbeta med Ray om hon ska kunna hitta Junior innan han råkar illa ut. Samtidigt brottas Renee med tvivel om sina känslor för Ray. ,.