OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More Series

onsdag den 28 september

C More Series du hittar favoriter som House, True Blood, Heroes och Weeds på bästa sändningstid.

Star file

Amerikansk underhållning från 2020. Gerard Butler. Nöjesprogram som porträtterar en av hollywoods stora stjärnor i varje avsnitt. Här möter vi kända skådespelare och regissörer och får reda på hur de fick sin start i show business och nedslag i karriärens alla toppar och dalar. ,.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Japansk tecknad serie från 2014. Ronja fastnar i ett hål i snön. Baserad på Astrid Lindgrens böcker. ,.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Japansk tecknad serie från 2014. Löftet att bli bror och syster. Baserad på Astrid Lindgrens böcker. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Välkommen till Warfen. Ruben, Lo och Wilma åker mot sommarens kollo med helt olika förväntningar. Ruben tror felaktigt att han ska på ridläger, Wilma vill omedelbart rymma och Lo är där för kärlekens skull. Till sin stora förskräckelse hamnar de i samma lag. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Jag måste härifrån!. Ruben, Lo och Wilma sitter nu fast i ett lag de alla vill ut ur. De tar varje tillfälle att splittras, men ödet vill annorlunda. Lo gör allt hon kan för att få ledaren Liams uppmärksamhet samtidigt som Ruben blir alltmer förälskad i Lo. ,.

Bild från filmen Bert
Bert

Svensk komediserie från 2021. Olagligt ful. Bert vaknar upp med en stor finne på näsan och gömmer sig i sin hoodie hela dagen. På väg hem från skolan stöter Bert in i en ny tjej, Shirin, som genast börjar skriva till honom på Instagram. Samtidigt får Åke för sig att han lider av elallergi. ,.

Bild från filmen Bert
Bert

Svensk komediserie från 2021. Les enfants terribles. När Bert roastar franskaläraren väcker han nyfikenhet hos den coola ledartypen Alicia. Efter skolan följer han med hennes tuffa tjejgäng till gallerian där de snackar skit om allt och alla. Bert är nöjd, men Thora oroar sig över hans nya umgänge. ,.

H2O - bara tillsätt vatten

Australisk familjeserie från 2010. Rikki drar sig undan och spenderar mycket tid själv på Makoön. När hon ser att Ryan är på ön och utför tester vänder hon sig till sina vänner om hjälp att stoppa hans undersökningar. När de inte tror på henne tar hon saker i egna händer. ,.

H2O - bara tillsätt vatten

Australisk familjeserie från 2010. Will känner stor press från Sophie inför tävlingen och Bella försöker få honom att komma ihåg vad det är han älskar med att dyka. Rikki behöver tid ifrån Zane och följer med Cleo till vattenparken där hon blir uppmuntrad av delfinen Ronnie. ,.

Bild från filmen The baker and the beauty
The baker and the beauty

Amerikansk dramakomediserie från 2020. Side effects. Allt vänds upp och ner när Vanessa väcker liv i en skandal. Noa måste jobba övertid för att rädda sitt företag och Daniel kämpar för att ställa allt till rätta med sin familj. Samtidigt inser Piper att Lewis bär på en förödande hemlighet. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2013. Rättegången. Anna och Alex följer med ett par de inte känner så väl till deras hus i skärgården. Men de är inte som deras andra vänner och de känner sig obekväma och vill åka hem. För Annas föräldrar som passar barnen blir det tufft med alla nya tekniska prylar. Fredde riskerar fängelse på grund av en sjöfylla. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2013. Dop. Anna och Alex ska äntligen döpa sin son och har valt namnet Love. De planerar en liten tillställning med sina närmsta vänner. Men Fredde, som efter sin rättegång har fotboja, tackar nej till en början men får respit. Alex och Anna är glada och tror att allt löst sig. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Bob's bagels. Johnny vill visa upp sin business-sida och pitchar en idé för Bob, som går igång lite för mycket på den. David har en jobbintervju på en affär för damkläder. Moira tar motvilligt hand om Alexis när hon är sjuk. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Moira vs town council. Moira vill fräscha upp stan, som hon tycker ser för risig ut, och pratar med kommunfullmäktige. David använder företagskortet lite för mycket. Alexis förhållande med Mutt får sig en törn när han uppdaterar sin look. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. The candidate. Johnny får reda på att det finns en plats i kommunfullmäktige och överväger att ställa upp som kandidat. Alexis försöker vänja sig vid singellivet, medan David och Stevie testar sin nya vänskap genom att ragga upp främlingar på en sjaskig bar. ,.

Bild från filmen Joe vs Carole
Joe vs Carole

Amerikansk kriminalkomediserie från 2022. Unwanted animals. Kattdjursräddaren Carole Baskin får veta att djurparksägaren Joe Exotic har anlitat en torped för att mörda henne. Sju år tidigare går startskottet för deras bisarra fejd när Carole siktar in sig på att stänga ner Joes lukrativa djurshow. ,.

Korridoren

Svensk dramakomediserie från 2022. Saga fyller år och ska fira stort på Upplands nation. Problem uppstår när Jennys ex-pojkvän Sebbe plötsligt dyker upp på festen och ställer till en scen. Jenny vandrar runt ensam och känner sig utanför, tills hon träffar Sagas kk Koc?i. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2012. Det blir upprymd stämning i såväl huset som i byn när den årliga cricketmatchen står för dörren. I synnerhet Roberts tävlingsinstinkter kommer i dagen. Violets släkting, 18-åriga Rose, anländer till Downton. Under en resa till London visar hon upp dittills okända sidor. Under tiden hänger Thomas framtid på en skör tråd, men Bates kan visa sig bli en oväntad allierad. Vilka hemligheter döljer Mary och Matthew för varandra?. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2012. Familjen Crawley reser till de skotska högländerna där de låter sig tas omhand av Roses familj. Vid sidan av fisket, jakten och den fantastiska maten växer dock en ny konflikt. ,.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Tysk dramaserie från 2021. Äktenskapet blomstrar mellan Frans och Sisi, som nu blir gravid. Sisi sätts i husarrest efter hemliga möten med Fanny, och Esterhazy ordnar ett möte mellan Sisi och greve Andrássy i ett försök att bibehålla freden mellan Ungern och Österrike. ,.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Amerikansk thrillerserie från 2020. The drowned woman. Spänningarna växer mellan Nancy och hennes vänner när de fortsätter sin kamp mot Aglaeca. George upplever en fin stund med sina systrar, samtidigt som Bess begår ett misstag som skulle kunna kosta dem alla livet. ,.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Amerikansk thrillerserie från 2020. The riddle of the broken doll. Nancy och de andra inser att de ar ett nytt slag att bekämpa. Nick känner sig besvärad av Georges märkliga humör och Carson ger Nancy ett erbjudande hon omöjligt kan motstå. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2018. Open mic. David och Patrick ska anordna en öppen scen-kväll, men David får kalla fötter när Patrick vill köra en låt. Johnny och Alexis börjar re-branda motellet men Stevie är inte helt övertygad. Moira råkar få reda på vilket kön det är på Schitts baby. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2018. The barbecue. Johnny och Moira ställer till med grillfest för att lära känna Patrick lite bättre, men David oroar sig över hur det ska gå. Alexis får ett mystiskt meddelande från Ted och undersöker saken med hjälp av en ny vän. ,.

Hank Zipzer: Världens bästa underpresterare

Brittisk barnserie från 2014. Hanks idol. Henry ”Hank” Zipzer är 12 år och dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan, han har dessutom en förmåga att ställa till problem. Utan att egentligen mena att ställa till problem. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem, på sitt eget, ofta lite speciella sätt. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Gör det för Lo!. Lo har lämnats skadad i skogen och Ruben leder sökandet efter henne. Samtidigt slits Wilma mellan sin vilja att rymma och de lojaliteter som håller henne kvar. Inre demoner måste bekämpas denna dag och hjältedåd måste utföras. ,.

Korridoren

Svensk dramakomediserie från 2022. Jenny skriver in sig på kursen ”Dinosauriernas tidsålder A” för att behålla sitt studiebidrag. Vännerna har ett förslag på hur hon ska ta sig in på psykologprogrammet. Saga tar med Jenny på en pubkväll som avslutas med några öl för mycket. ,.

Bild från filmen Five bedrooms
Five bedrooms

Australisk dramakomediserie från 2019. Four meats. Ben försöker förbättra sin relation till Mia och bestämmer sig för att ställa till med en riktig familjemiddag i huset. Paella står på menyn och alla är på plats. Men middagen blir inte riktigt så trevlig som han önskat. ,.

Bild från filmen Love life
Love life

Amerikansk dramakomediserie från 2020. Luke Ducharme. Darby försöker göra upp med sin rädsla för att bli avvisad. Hon minns tillbaka på sin tonårstid och en fantastisk lovvecka på sin internatskola med den coola Luke Ducharme, som plötsligt byter personlighet när eleverna återvänder till korridorerna. ,.

Bild från filmen Love life
Love life

Amerikansk dramakomediserie från 2020. Magnus Lund part II. Året är 2016 och Darby har gift sig. När äktenskapslyckan dalar återuppstår intresset för en ex-pojkvän som söker förlåtelse för sitt okänsliga beteende i det förflutna. Samtidigt kämpar Sara och Jim med att förena sina vitt skilda framtidsvisioner. ,.

Bild från filmen Dalgliesh
Dalgliesh

Brittisk kriminalserie från 2021. Döden går ronden, del 1. Året är 1975 när sjuksköterskestudenten Heather plötsligt dör mitt under ett pågående utbildningspass. Kommissarie Dalgliesh och hans kollega Masterson kallas till platsen för att utreda det misstänkta mordet. ,.

Bild från filmen Dalgliesh
Dalgliesh

Brittisk kriminalserie från 2021. Döden går ronden, del 2. Den första säsongen kretsar kring tre olika fall, baserade på böckerna Döden går ronden, Det svarta tornet och Smak för döden. I Döden går ronden utreder Dalgliesh ett mystiskt mord på en sjuksköterskeskola, i Det svarta tornet kallas Dalgliesh till ett märkligt vårdhem där patienterna inte är så väl omhändertagna som de borde vara och i Smak för döden hittas en högt uppsatt man död i en kyrka. ,.

Bild från filmen Heels
Heels

Amerikansk dramaserie från 2021. Swerve. Arrangörerna bakom en stor delstatsfestival funderar på att lyfta in DWL i sitt kommande program. Jack försöker att säkra avtalet under en magisk matchkväll. Bill, Ace och Chrystal har dock egna idéer som inte alls linjerar med Jacks plan. ,.

Bild från filmen Heels
Heels

Amerikansk dramaserie från 2021. House show. Big Jim bjuder in till barndop och dagen signalerar en nystart för alla i Duffy. Jack springer runt på stan och ordnar med förberedelser inför den kommande matchen, men han behöver också hitta tid för de i hans liv som förtjänar det mest. ,.

The sketch artist

Kanadensisk dramaserie från 2021. Flera människor, utan uppenbar relation till varandra, blir skjutna runt om i staden. Enheten organiserar sig för att förstå mördarens motiv och hitta honom. Bernard är avstängd och börjar i terapi. Han engagerar sig i fallet med Eves försvunne son. ,.

The sketch artist

Kanadensisk dramaserie från 2021. Jakten på seriemördaren fortsätter. Eve hjälper en av de få överlevande att minnas dådet för att komma närmare lösningen. När mördarens identitet väl avslöjas blir alla i enheten ytterst förvånade. ,.

Bild från filmen Limetown
Limetown

Amerikanskt kriminaldrama från 2019. Lia hamnar i en hemlig bunker i hopp om att få intervjua den mystiske finansiären bakom Limetown. ,.

Bild från filmen Limetown
Limetown

Amerikanskt kriminaldrama från 2019. Den berömde neuroforskaren Max Finlayson avslöjar det verkliga syftet bakom den mystiska forskningskliniken. ,.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Amerikanskt kriminalserie från 2020. The best you'll feel all day. Jackie vaknar bakfull och inser att hon är tillbaka i alkoholens våld. Frankie får veta att Krista kan ha blivit vittne till Sherrys mord och Osito prövar Juniors lojalitet under ett nytt uppfdrag. Ray och Renee går på dejt. ,.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Amerikanskt kriminalserie från 2020. The white whale. Jackie besöker både Renee och Frankie i hopp om ny information om Sherrys mord, men fallet leder inte i den riktning hon hade hoppats. Ray tar in en Osito på förhör och anar ett genombrott när han tar del av ett fotografi från morddagen. ,.