OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More Series

fredag den 30 september

C More Series du hittar favoriter som House, True Blood, Heroes och Weeds på bästa sändningstid.

On set

Amerikansk underhållning från 2020. I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter. ,.

Bild från filmen Ronja Rövardotter
Ronja Rövardotter

Japansk tecknad serie från 2014. Visslaren under jord. Baserad på Astrid Lindgrens böcker. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Sanning eller konka?. Wilmas plan att rymma fortsätter när hon och laget får vara ensamma på ön som straff. Efter att ha ringt efter en taxibåt hittar hon en flaska sprit. Snart har hon hamnat i en lek hon inte kan slita sig från. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Bästa botemedlet!. Efter förra kvällens fylla försöker laget samla sig. Lo, Ruben och Wilma kysste varandra och vet nu inte hur de ska hantera det. Lo försöker ta tag i saker, få upp laget på banan igen och riktar nu åter sitt fokus mot Liam. ,.

Bild från filmen Bert
Bert

Svensk komediserie från 2021. Jesus-dieten. Det vankas simlektion och Bert ser fram emot att spana på tjejerna i badkläder. Men när Thora förklarar att tjejerna spanar minst lika mycket på killarna får Bert panik. Han hittar en mirakeldiet på youtube som ska ge en superkropp på tre dagar. ,.

Bild från filmen Bert
Bert

Svensk komediserie från 2021. g0dessa.tv. Gänget fortsätter att hänga med Vanessa och alla tycker det är coolt att hon streamar dataspelande på fritiden. Bert har dock ett problem. Han tror att han är kär igen, men han kan ju inte vara kär i någon som är en del av gänget!. ,.

H2O - bara tillsätt vatten

Australisk familjeserie från 2010. Rikki, Cleo och Bella är koncentrerade på att göra bra resultat när fullmånen stiger tidigare än väntat och en vattenattack överraskar dem i skolan. Tjejerna bestämmer sig att följa med kraften i vattnet ut till månpoolen på Makoön. ,.

H2O - bara tillsätt vatten

Australisk familjeserie från 2010. Bella ser fram emot att fråga ut Will tills hon ser honom fråga ut Rikki istället. Allt blir ett enda stort missförstånd och Will tar äntligen mod till sig och berättar för Bella hur han känner. Sophie försöker få Zane att byta namn på caféet. ,.

Bild från filmen The baker and the beauty
The baker and the beauty

Amerikansk dramakomediserie från 2020. May I have this dance?. Daniel och Noa återförenas efter sitt bråk, men Daniels önskan om att leva ett normalt liv fortsätter att skapa bekymmer. Samtidigt hoppas Natalie att hennes 15-årsfirande ska leda till att relationen mellan Rafael och Mari förbättras igen. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2015. Ecoplug. Anna och Alex drömmer om ett sommarhus men de har inte råd. De kan belåna sin villa men problemet är en stor ek som skymmer sjöutsikten och drar ner värdet. Mickan tvingar Fredde att fortsätta gå i parterapi och ett nytt oväntat problem dyker upp, Freddes snarkingar. ,.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Svensk komediserie från 2015. Provseparation. Fredde försöker få Mickan att sluta ifrågasätta deras förhållande genom att föreslå att de kanske ska gå skilda vägar. Anna har fått chans att provfilma för en huvudroll i en polisserie och trots att manuset är uselt vill inte tacka nej när hon äntligen fått ett erbjudande. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Lawn signs. Moiras kampanj tar en vändning när några av hennes skyltar mystiskt försvinner från gräsmattorna i stan. Alexis och David försöker hjälpa hans chef på The Blouse Barn som hamnat i juridiska trångmål. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2016. Happy anniversary. Johnny och Moira går på traktens tjusigaste restaurang för att fira sin bröllopsdag. David och Alexis går på Mutts ladufest, där det kommer hända grejer. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2017. Opening night. Johnny kämpar med nya affärer och får samtidigt ovälkommen konkurrens i Bob’s Garage. Moira går på sitt första möte kommunfullmäktige. David och Stevie blir båda överraskade av kärlekslivet, Alexis får ett generöst erbjudande av Mutt. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2017. The throuple. Johnny erbjuder sig att hjälpa Twyla med att servera på kaféet, men tar sig snabbt vatten över huvudet. Alexis och Moira ska luncha trots att de har svårt att umgås. David och Stevie försöker fundera ut sin relation med Jake. ,.

Bild från filmen Joe vs Carole
Joe vs Carole

Amerikansk kriminalkomediserie från 2022. Don. Carole stämmer Joe för varumärkesintrång. Joe hämnas genom att läsa Caroles dagbok på internet och hävda att hon mördat sin ex-man. Howard föreslår förlikning och försöker att få fram ett avtal. Joe erbjuder Travis ett jobb i djurparken. ,.

Korridoren

Svensk dramakomediserie från 2022. Saga följer med Jenny till professor Paula för att fråga om hon läst Jennys ”skuggtenta”. På vägen dit träffar de Koc?í, som frågar om Saga vill följa med honom till Paris. Jenny bråkar med sin mamma och ljuger om vad hon egentligen gör i Uppsala. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2013. Morgonen efter de händelserika festligheterna planeras en resa till London, där sir John Bullock glömmer sitt gentlemannamanér. Det blir en genant situation för Rose, som dock räddas av ett ingripande från oväntat håll. Hemma på Downton Abbey bär Anna på en mörk hemlighet från kvällen innan som hon gör allt för att dölja från Bates. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2013. Det är förändring i luften och en spännande chans för Alfred skapar konflikt mellan Ivy och Daisy. Isobel vädjar till Violets generösa sida, vilket inte omedelbart ger önskat resultat. Branson ser en helt ny framtid för sig och lilla Sybbie. Bates försöker förtvivlad hitta förklaringen till Annas beteende. ,.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Brittisk dramaserie från 2013. Ett födelsedagskalas planeras för Robert, och Rose bjuder på ett överraskningsmoment som chockerar både herrskapet och tjänstestaben. Ett nytt jordbruksprojekt på egendomen får dramatiska konsekvenser för Mary och Edith får fler ovälkomna nyheter. ,.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Tysk dramaserie från 2021. Sisi och Frans återvänder till Wien, sorgtyngda. Relationerna med Ungern har förbättrats, men Frans ser fortfarande krig som det enda alternativet. Ännu en gång rycker Sisi ut och lyckas rita om den politiska kartan. ,.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Amerikansk thrillerserie från 2020. The bargain of the blood shroud. Nancy och gänget sluter ett avtal med Gil Bobbsey. Carson springer på Bess som befinner sig i ett mycket upprivet tillstånd. ,.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Amerikansk thrillerserie från 2020. The spell of the burning bride. Nancy inleder en ny utredning som involverar den lokala floristen och är glatt överraskad när Gil Bobbsey visar sig kunna bidra med hjälp. Ace tar emot ett kryptiskt sms. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2018. Baby sprinkle. Alexis springer på en gammal vän, Klair, som erbjuder henne ett intressant jobb. Johnny och Moira går på ett singel-event för att göra research, men råkar bli väldigt inblandade. David hjälper Jocelyn med sin babyshower. ,.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Kanadensisk komediserie från 2018. The rollout. Moira blir kallad till jurytjänst och försöker hitta på en rad ursäkter för att slippa. Johnny skyller ett utbrott av hudutslag på Davids produkter från Roses Aphotecary. Alexis springer på Mutt och berättar om sina känslor för Todd. ,.

Hank Zipzer: Världens bästa underpresterare

Brittisk barnserie från 2014. Kampanjkampen. Henry ”Hank” Zipzer är 12 år och dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan, han har dessutom en förmåga att ställa till problem. Utan att egentligen mena att ställa till problem. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem, på sitt eget, ofta lite speciella sätt. ,.

Bild från filmen Håll andan!
Håll andan!

Svensk ungdomsserie från 2021. Dags att dräpa draken!. Flera konflikter härjar på kollot när det är dags för det årliga slutdiskot. Det blir en arena för både dans och känslomässiga uppgörelser. Det är dags för Lo att på riktigt stå upp mot Liam och visa vad hon verkligen vill. ,.

Korridoren

Svensk dramakomediserie från 2022. Oliver tar med sig Jenny till den kufiske överliggaren Jörgen. Han tvingar henne att städa Jörgens lägenhet – annars avslöjar han Jennys hemlighet för Saga. Saga bjuder Jenny på en mysig picknick där vännerna försonas, men Saga anar att något är fel. ,.

Bild från filmen American auto
American auto

Amerikansk komediserie från 2021. Charity dinner. Gruppen deltar på Paynes årliga välgörenhetsgala. Katherine misstänker att hennes jobb kan vara i fara och Wesley brottas med rivalitet inom familjen. ,.

Bild från filmen American auto
American auto

Amerikansk komediserie från 2021. Profile. När ett nyhetsprogram väljer att göra ett tv-segment om Katherine måste teamet kämpa för att framställa henne i bästa möjliga dager. ,.

Bild från filmen Run the world
Run the world

Amerikansk dramaserie från 2021. Tjejerna firar Ellas 32-årsdag med en dramatisk karaokekväll och Renee satsar på en befordran på jobbet. Whitney försöker att lägga sina bröllopsnerver åt sidan och fokusera mer på kärleken till Ola. Sondi och Matthew överväger sina alternativ. ,.

Bild från filmen Run the world
Run the world

Amerikansk dramaserie från 2021. Whitney tar hjälp av Olas syster i jakten på den perfekta nigerianska brudklänningen. Ella möter upp sin kollega Javi på en brunchdejt. Renee brottas med motstridiga känslor, samtidigt som hon och Whitney drar med Sondi sig ut på en härlig dag. ,.

Bild från filmen Bloodlands
Bloodlands

Brittisk thrillerserie från 2021. The Manhunt. Tom och Niamh går på jakt efter Adam Corry som har försvunnit under mystiska omständigheter. Samtidigt går Tori Matthews med på att hjälpa Tom. När pressen på polisen ökar måste Tom förlika sig med tanken om att Goliath kan vara en av hans kollegor. ,.

Bild från filmen Gåsmamman
Gåsmamman

Svensk dramathrillerserie från 2022. Sonja är i händerna på Gerafi och hans män. Vera är inte längre önskad någonstans och gör allt för att hämnas på Sonja. Hon inser att det finns en svag länk i familjen Eks annars så starka kedja och hon är inte sen att dra fördel av den. ,.

Bild från filmen Long slow exhale
Long slow exhale

Amerikansk dramaserie från 2022. Setting the screen. Efter att ha fått reda på att Eddie fått ett nytt jobb inom dambasketen tar Shannon till rättsliga åtgärder mot Colton State. JC är lättad när myndigheterna meddelar att dödsfallet vid floden var en olyckshändelse. ,.

Bild från filmen Long slow exhale
Long slow exhale

Amerikansk dramaserie från 2022. Pressure defense. Shannon bestämmer sig för att gå ut i nationell tv för att avslöja varför hon lämnade Colton State. JC jagar efter ett borttappat mejl som skulle kunna agera som bevis i en potentiell rättegång mot henne. ,.

Ett enda ögonblick

Fransk kriminalserie från 2017. Snaran dras åt runt Evas hals och Marsan ber sin närmaste man att beskydda henne, men snart inser de att Bastien inte är den enda måltavlan. Samtidigt börjar Eva gradvis förstå att deras så kallade allierade inte är det de utgett sig för att vara. ,.

Ett enda ögonblick

Fransk kriminalserie från 2017. Eva gör allt hon kan för att skydda sin familj samtidigt som hotet mot dem bara växer. Bastien gör ett desperat försök att fly, men hans fångvaktare tänker inte låta honom komma undan så lätt. En obarmhärtig brottningsmatch inleds. ,.

Bild från filmen Limetown
Limetown

Amerikanskt kriminaldrama från 2019. Limetown. En anonym överlevare skickar en obehaglig videofil tillsammans med ett löfte om att hon kan ge svar på alla Lias frågor. Samtidigt tycker Emile att hon ska avbryta utredningen. ,.

Bild från filmen Limetown
Limetown

Amerikanskt kriminaldrama från 2019. Limetown. Lia får äntligen veta de sista hemligheterna om Limetown, men till vilket pris?. ,.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Amerikanskt kriminaldrama från 2021. Great white. Den nyblivna polisen Jackie och hennes kollega Leslie tar sig an en dödlig opioidvåg som sveper in över Cape Cod. De siktar in sig på traktens stora drogleverantör, Frankie Cuevas, samme man som Jackie klandrar för sin bäste väns död. ,.

Bild från filmen Hightown
Hightown

Amerikanskt kriminaldrama från 2021. Girl power. Leslie och Jackie visar sig vara en perfekt duo och de lyckas lösa ett mord. Alan Santille lutar sig mot Osito och lyckas också lösa ett fall. Frankie och Jorge fortsätter att göra framsteg, men de är inte säkra på var de har Charmaine. ,.