OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More Series

måndag den 5 december

C More Series du hittar favoriter som House, True Blood, Heroes och Weeds på bästa sändningstid.

Bild från filmen Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet

Ture är på rymmen från fängelset. Med polisen hack i häl får han upp ett nytt spår som leder till ett mentalsjukhus i London. Där möter Ture en pilot som kan återskapa värdefulla minnesbilder från när hans plan kraschade i Bermudatriangeln.

Wild Kids

Förlorarna av Eldkampen tar sitt straff medan vinnarlaget belönas med ett actionfyllt pris tillsammans med youtubern Hampus Hedström. De laglösa ställs inför ett svårt dilemma. I Lagkampen väntar en iskall tävling där vinsten är en ny lagkamrat.

Bild från filmen Hank Zipzer
Hank Zipzer

Deras föräldrar vägrar låta dem gå på Rockstivalen, så Frank, Hank och Ashley använder sig av fröken Adolfs överlevnadskollo i närheten för att kunna smyga sig in.

Bild från filmen Hank Zipzer
Hank Zipzer

När Rosa får ett jobberbjudande om att driva ett kafé i New York tycker hela familjen att det skulle vara jättespännande att flytta till USA.

Bild från filmen Bert
Bert

14-åringen Bert har precis blivit dumpad av sin tjej Amira. Han är helt knäckt, men samtidigt fortsätter livet med bandrep inför en kommande skoluppvisning. På väg hem från repetitionerna möter han Jenny, och blir blixtförälskad.

Bild från filmen Bert
Bert

Bert drömmer om hur han och Jenny hånglar i parken, men fantasin går snabbt i kras. Hon är syrra till Berts värsta fiende, Klimpen, som alltid är i närheten när Bert försöker prata med Jenny. Vad ska han göra? Åke kommer med en utstuderad plan.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Mary attraheras genast av den stilige turkiske diplomaten Kemal Pamuk. Men deras romans avbryts brutalt, vilket leder till dålig stämning i hela huset.

Bild från filmen Downton Abbey
Downton Abbey

Violet och Isobel hamnar i konflikt över den sjukdom som påverkar Molesley. Samtidigt är Carson orolig att det finns en tjuv bland dem.

Bild från filmen Sisi
Sisi

Franz överlever bara med nöd och näppe mordförsöketmot honom. Han återvänder till sina trupper och är fast besluten att ta hämnd. Sisi gör uppror mot domstolens strikta regler och bestämmer sig för att hjälpa till på ett fältsjukhus.

Bild från filmen The Baker and the Beauty
The Baker and the Beauty

Noa fattar ett till synes dåligt beslut gällande sin karriär, samtidigt som Daniel får ett erbjudande som leder honom bort från familjeföretaget. Rafael och Marie måste fatta ett viktigt beslut.

Bild från filmen Nancy Drew
Nancy Drew

Nancy och hennes vänner återhämtar sig från de otäcka dödsvisionerna och inser att de måste stoppa Aglaeca innan det är för sent. Samtidigt dyker polisen upp och meddelar att Nancy misstänks för att ha attackerat en främmande tjej.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Johnny och Moira går på traktens tjusigaste restaurang för att fira sin bröllopsdag. David och Alexis går på Mutts ladufest, där det kommer hända grejer.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Johnny kämpar med nya affärer och får samtidigt ovälkommen konkurrens i Bobs Garage. Moira går på sitt första möte med kommunfullmäktige. David och Stevie blir båda överraskade av kärlekslivet, och Alexis får ett generöst erbjudande av Mutt.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Johnny erbjuder sig att hjälpa Twyla med att servera på kaféet, men tar sig snabbt vatten över huvudet. Alexis och Moira ska luncha trots att de har svårt att umgås.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

Johnny och Moira ska köpa ny bil och drar en utdragen vals för att få en bra deal. David följer med Stevie när hon hälsar på sin gammelmoster som är döende. Alexis och Ted gör upp regler för sin yrkesmässiga relation.

Bild från filmen Schitt's Creek
Schitt's Creek

David får panik över att behöva göra om sitt körkortsprov, men får hjälp av Alexis. Johnny och Moira oroar sig över motellets framtid då nya ägaren Stevie verkar ha tagit sig vatten över huvudet.

Bild från filmen Yellowstone
Yellowstone

Jamie hittar chockerande uppgifter om sin bakgrund, och Kayce spårar en boskapstjuv. Beth samarbetar med en jurist för att avvärja hotet. John Dutton möter en gammal fiende.

Bild från filmen Yellowstone
Yellowstone

Beth angriper fienden genom sanktioner och Monica hjälper polisen efter flera försvinnanden. Wade har ett budskap till John Dutton.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

I Saltsjöbaden öppnar en kemtvätt som bär samma namn som Mickans och Freddes efternamn. När Anna och Alex undersöker olika förlossningsalternativ anklagar Anna Alex för att vara en morsgris. Han försöker bevisa motsatsen men lyckas inte något vidare.

Bild från filmen Solsidan
Solsidan

Annas och Alex kök är klart och Ove föreslår att de ska ha en inflyttningsfest. Alex försöker avstyra det hela, men Ove vägrar att ge sig. Han går så långt att han lovar att fixa allt till festen.

Bild från filmen H2O: Just Add Water
H2O: Just Add Water

Lewis och Zane upptäcker att lukten av ambra får sjöjungfrurna att bli helt till sig. Men det slår tillbaka när Nate upptäcker det och snärjer alla tre sjöjungfrurna.

Bild från filmen H2O: Just Add Water
H2O: Just Add Water

Zane vill ha hjälp av Cleo med att hitta den sjövarelse som räddade honom, vilket får hennes familj att tro att de blivit ett par.

Lill-Zlatan och morbror raring

När Ellas föräldrar åker på semester får hon bo en vecka hos sin favoritmorbror Tommy. Han är Ellas bästa och enda vän i hela världen men ingenting blir riktigt som Ella tänkt sig.

Vuxna människor

Mathilda gör vad hon kan för att Johannes inte ska upptäcka hennes hemlighet samtidigt som Martha döljer en annan stor grej för Sebastian. Emil är ivrig att komma igång med dejtandet och Nora drar sig för att avslöja sanningen om New York.

Kampen om tungvattnet

Om de motståndsmän som planerade och genomförde sabotaget mot tungvatten-fabriken i norska Rjukan 1943, för att förhindra tyskarnas framställning av en atombomb.

Bild från filmen Bomb Girls
Bomb Girls

För att komma på bättre humör ger sig kvinnorna iväg för en kväll på stan. Men kvällen går inte som planerat och de tvingas inse att fienden är närmre än de tidigare anat. Lorna har problem på familjefronten och Betty utvecklar relationen med Teresa.

Bild från filmen Chucky
Chucky

Den utstötte tonåringen Jake hittar en gammal docka på en loppmarknad och kort därefter börjar stadens medborgare falla offer för en seriemördare. Samtidigt återvänder bekanta ansikten från Chuckys förflutna för att söka svar om dockans ursprung.

Bild från filmen Jägarna
Jägarna

Eriks lugna tillvaro skakas om när en femton år gammal utredning gör sig påmind. Den morddömde Joar Särn hävdar sin oskuld och gamla sår rivs upp på nytt när Erik återvänder till fallet. Eriks envisa jakt på sanningen leder till konflikter med forna vänner, inte minst med brorsonen Peter som nu axlat rollen som polis.

Bild från filmen Ramy
Ramy

Två år har gått sedan Ramy blev lämnad av Zainab. Hans snedsteg med sin kusin har förvandlats till en kostsam historia och Ramy jobbar hårt på att öka sina intäkter. Samtidigt går Ramy på dejt med en person från det förflutna.

Bild från filmen Ramy
Ramy

Ramy beger sig till Israel i ett privatflygplan och möter Diamond Clubs överhuvud Ayala som beslutar sig för att testa Ramys hängivenhet till islam. Morbror Naseem följer med som resesällskap, men fastnar i en kontroll på flygplatsen.

Bild från filmen Paradise Lost
Paradise Lost

När Yates och Frances Forsythe flyttar från Palo Alto till Bishop i Mississippi, kämpar Frances med anpassningen och Yates upptäcker att det inte var så enkelt som han trodde att flytta hem.

Bild från filmen Paradise Lost
Paradise Lost

Frances och Yates bråkar om Bishops inflytande och Nique besöker sin farbror Ronny i fängelset i hopp om att utreda några begravda hemligheter.

Otrohet

Nyheten träffar Iris som en bomb när Pepijn berättar för henne att Willem har gripits för mordet på Mireille. Elsie besöker Willem i fängelset.

Otrohet

Willem står anklagad inför rätten när flera vittnen kallas till vittnesbåset och det verkar som att nätet sluter sig om honom. Iris kanske har nyckeln till sin frihet, men klockan tickar.

Bild från filmen Fartblinda
Fartblinda

En intressekonflikt uppstår på Dagbladet när Bea ber om att få fortsätta sin granskning. Bea låter sig dock inte stoppas, utan söker upp Jonas mamma för mer information. Samtidigt tackar Peder ja till att bli ny VD för BIAB.

Bild från filmen Fartblinda
Fartblinda

Bea kommer i kontakt med Together Casinos storspelare. Hon infiltrerar deras möten och inser snart att många av dem lånar pengar från samma bolag, Easy. Samtidigt sätter Thulin press på Pierre Eckervik att avbryta samarbetet med BIAB.