omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film Family- dagens tv-tablå

Familjevänlig underhållning när den är som bäst. Filmer för barn och ungdom kombinerade med komedier och romantiska filmer för alla åldrar. Barnsäker 24 timmar per dygn.

Tid Program
07.00

Iqbal Farooq

Dansk familjekomedi från 2015. Iqbal Farooq är en pojke med vild fantasi. På en kemilektion blandar han kemikalier och råkar orsaka en explosion i klassrummet. Det drar till sig två skurkars uppmärksamhet eftersom de vill ha receptet på bomben för att lyckas med en lömsk plan. Iqbal och hans kompisar blir snart jagade av paret i en lustig och kaotisk jakt. Skådespelare: Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Hircano Soares.

Skådespelare: Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Hircano Soares
Regissör: Tilde Harkamp,

IMDB Köp Iqbal Farooq

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Familjen Jetson

Amerikansk tecknad film från 1990. Familjen Jetsons överhuvud blir befordrad av sin chef. Han får ansvaret för att ta hand om en mycket sällsynt växt. Skådespelare: Tiffany, Patrick Zimmerman, Penny Singleton, George O'Hanlon, Mel Blanc.

Skådespelare: Tiffany, Patrick Zimmerman, Penny Singleton, George O'Hanlon, Mel Blanc

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Gladiators of Rome

Italiensk animerad barnfilm från 2012. En ny hjälte blir till i denna animerade film av mytologiska proportioner. Timo är en elev på gladiatorakademin i Rom, men han har ingen önskan om att bli gladiator som sin styvfar. I alla fall inte förrän den förtrollande Lucilla ger honom ett skäl att träda in på arenan. Han och en grupp vänner hjälps åt för att göra Timo till hennes drömmars gladiator. Det hela är början på ett spännande äventyr mot att bli Colosseums främsta mästare.

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

Uppdrag: Rädda jultomten

Brittisk animerad barnfilm från 2015. Bernard, en av tomtens mer udda nissar, drömmer ständigt om att bli uppfinnare, utan att någonsin lyckas nå sitt mål. Den usle Neville Baddington kidnappar tomten för att ta reda på hur han gör för att leverera julklappar till alla barn på en enda natt. Nu är det upp till den djärve Bernard att hitta ett sätt att resa bakåt i tiden för att rädda tomten och hela julen.


Regissör: Leon JoosenAaron SeelmanRöst: Tim CurryJoan CollinsTim ConwayMartin Freeman

IMDB Köp Uppdrag: Rädda jultomten

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

Gamba

Japansk animerad barnfilm från 2015. Gamba, en modig mus, bestämmer sig för att ge sig ut på ett äventyr till havs med sin vän Mampuku. Längs vägen träffar han Chuta som behöver hjälp att försvara sin by från ett gäng vesslor som leds av den ondskefulla Noroi. De måste lära sig försvar och samarbete för att skydda sina vänner.

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

Den gode dinosaurien

Amerikansk animerad komedi från 2015. För miljontals år sedan utplånades dinosaurierna av en asteroid som krockade med jorden.men tänk om den hade missat?. Världen för den unga och snälla apatosaurusen Arlo vänds upp och ner när hans pappa sköljs bort av en flodvåg under en storm. Arlo blir i sin tur strandad på en för honom okänd plats. Han måste samla mod för att hitta tillbaka till sin familj igen. På den farliga vägen hem blir han vän med ett förhistoriskt barn som heter Spot. Under resan ställs han ansikte mot ansikte med sina rädslor och får lära sig vem han egentligen är.


Regissör: Peter Sohn

IMDB Köp Den gode dinosaurien

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

At klappe med een hånd

Dansk komedi från 2001. Med 50 miljoner danska kronor i sin ficka planerar 60-årige affärsmannen Erik Svensson ett nytt liv i Spanien med sin vackra flickvän, Helene. Samma dag som de ska ge sig av dyker Svenssons advokat upp på flygplatsen med ett brev från en före detta flickvän, där det står att deras passionerade affär för 26 år sedan resulterade i en dotter. För att ta reda på om det ligger någon sanning i historien anställer Svensson den yngre och något oerfarne begravningsentreprenören Anders som sin chaufför. Det omaka paret påbörjar en ganska ovanlig resa där de söker efter Svenssons okända dotter. En resa som så småningom förändrar livet för alla inblandade. Skådespelare: Michelle Bjørn-Andersen, Jesper Christensen, Jens Okking, Peter Gantzler, Susanne Juhász.

Skådespelare: Michelle Bjørn-Andersen, Jesper Christensen, Jens Okking, Peter Gantzler, Susanne Juhász
Regissör: Gert Fredholm,

IMDB Köp At klappe med een hånd

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

Good kids

Amerikansk komedi från 2016. Andy, Mike, Nora och Lionel har alltid varit duktiga i skolan. De fattar beslutet att förnya sig själva innan de ska börja på universitetet. Det sker med ett varierat och vansinnigt resultat. Skådespelare: Mateo Arias, Israel Broussard, Nicholas Braun, Zoey Deutch.

Skådespelare: Mateo Arias, Israel Broussard, Nicholas Braun, Zoey Deutch
Regissör: Chris McCoy,

IMDB Köp Good kids

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

Ofarliga sinnen

Amerikansk komedi från 1996. Richard Clark är en naiv och idealistisk historielärare som arbetar på en mycket högt ansedd skola. Han säger dock upp sig och skaffar jobb på en nedklottrad och problemtyngd skola i ghettot, där de flesta eleverna ägnar sig mer åt brottslighet än studier. Skådespelare: Mekhi Phifer, Malinda Williams, Guillermo Diaz, Jon Lovitz, Tia Carrere, Louise Fletcher.

Skådespelare: Mekhi Phifer, Malinda Williams, Guillermo Diaz, Jon Lovitz, Tia Carrere, Louise Fletcher

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

The boss

Amerikansk komedi från 2016. Michelle Darnell har hamnat i fängelse efter att ha åtalats för insiderhandel. När hon blir frisläppt tänker hon vinna tillbaka förtroendet från sina vänner, fiender och hela USA. Men när hon inte har någon att vända sig till flyttar hon och hennes unga dotter in till assistenten Claire. Michelle låter sig inte påverkas av motgången utan ger sig ut för att bygga upp sitt imperium igen och återfå sin forna glans. Skådespelare: Peter Dinklage, Ella Anderson, Tyler Labine, Melissa McCarthy, Kristen Bell.

Skådespelare: Peter Dinklage, Ella Anderson, Tyler Labine, Melissa McCarthy, Kristen Bell
Regissör: Ben Falcone,

IMDB Köp The boss

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Dope

Amerikansk kriminalkomedi från 2015. Nörden Malcolm kämpar för att överleva i The Bottoms, ett tufft område i Inglewood i Kalifornien. Området är fullt av gangsters och knarklangare, medan han fult upp med universitetsansökningar, intervjuer och högskoleprov. Han drömmer om att komma in på Harvard men en oväntad inbjudan till en stor undergroundfest resulterar i att Malcolm och hans vänner råkar ut för ett äventyr fullt av udda karaktärer och dåliga val. Om Malcolm kan härda ut, kommer han att gå från att vara en nörd till att bli knarkare, och så småningom sig själv. Skådespelare: Bruce Beatty, De'aundre Bonds, Julian Brand, Rakim Mayers, Blake Anderson.

Skådespelare: Bruce Beatty, De'aundre Bonds, Julian Brand, Rakim Mayers, Blake Anderson
Regissör: Rick Famuyiwa,

IMDB Köp Dope

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

Direktören för det hele

Dansk komedi från 2006. En arbetslös skådepelare får i uppdrag att spela direktör för ett mindre IT-företag. Den verkliga direktören vill av någon anledning undanhålla sin personal vem det är som styr på stället. Och sålunda kommer direktören över från USA för att titta till sitt lilla företag i Danmark. Han ska bevista några möten, diskutera läget med de anställda, och presentera sig som direktör för en budgivare från Island som vill köpa företaget. Men skådespelaren har ingen aning om hur han ska agera, vad firman sysslar med, vad han förväntas säga och det leder till en ändlös serie med pinsamheter. Skådespelare: Fridriksson, Benedikt Erlingsson, Iben Hjejle, Fridrik Thór, Jens Albinus, Peter Gantzler.

Skådespelare: Fridriksson, Benedikt Erlingsson, Iben Hjejle, Fridrik Thór, Jens Albinus, Peter Gantzler
Regissör: Lars von Trier,

IMDB Köp Direktören för det hele

Tid: 05.00 - 07.00