omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

Pyromanen

Norskt drama från 2016. I en sömnig by i södra Norge får sig idyllen en törn då en serie bränder utbryter. Paniken sprider sig genom byn, och pyromanens identitet lämnar deras syn på säkerhet, tillit och gemenskap i spillror. Skådespelare: Agnes Kittelsen, Trond Nilssen, Per Frisch.

Skådespelare: Agnes Kittelsen, Trond Nilssen, Per Frisch
Regissör: Erik Skjoldbjærg,

IMDB Köp Pyromanen

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Mortdecai

Brittisk-amerikansk thrillerkomedi från 2015. Charlie Mortdecai är en konsthandlare som har fullt upp med att tampas med arga ryssar, brittiska MI5, sin fru och en internationell terrorist. Han är beväpnad endast med sitt snygga utseende och speciella charm i en kamp mot klockan för att hitta några stulna tavlor, som ryktas innehålla en kod till ett bankkonto fullt med nazistguld. Skådespelare: Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Munn, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow.

Skådespelare: Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Munn, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow
Regissör: David Koepp,

IMDB Köp Mortdecai

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Goosebumps

Amerikansk skräckkomedi från 2015. Zach flyttar från storstan till Madison i Delaware, där han blir granne med den söta Hannah och hennes elake, tillbakadragne far. Zach och hans vän Champ blir chockade över att få veta att hennes far är den hyllade skräckförfattaren R.L. Stine. Helvetet brakar löst när Champ öppnar ett manuskript och släpper lös alla författarens skruvade skapelser på den lilla staden. Skådespelare: Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan, Jack Black, Dylan Minnette.

Skådespelare: Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan, Jack Black, Dylan Minnette
Regissör: Rob Letterman,

IMDB Köp Goosebumps

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

The night before

Amerikansk komedi från 2015. I över tio år har kompisarna Ethan, Isaac och Chris träffats för att fira jul tillsammans. Eftersom de håller på att ta steget in i vuxenvärlden beslutar de sig för att avsluta traditionen, men inte förrän de gett sig ut på jakt efter ”Nutcracka Ball”, en legendarisk fest i New York. En galen, drogfylld kväll äger rum kvällen före jul. Skådespelare: Seth Rogan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt.

Skådespelare: Seth Rogan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt
Regissör: Jonathan Levine,

IMDB Köp The night before

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

Lang historie kort

Dansk romantisk komedi från 2015. Om Ellen och hennes vänner, som alla är runt 40, och deras mer eller mindre självförvållade kärleksproblem och längtan efter romantisk förlösning. Historien är en sammanfattning av tre år av kärleksrelaterade framgångar och bakslag i kompisgängets liv berättad i åtta kapitel, som alla utspelar sig på olika fester. Nyårsafton, en invigningsfest, midsommarafton, ett bröllop, ett överraskningsparty, ett dopkalas, en jubileumsfest och ett födelsedagsfirande. Gruppen kämpar med sin föreställning om vad en perfekt relation är, och alla måste vara redo att omvärdera sin syn på kärleken. Skådespelare: Leonard Georg Antonakakis, Nadia Auda, Norma Omega Mengers Andersen, Jens Albinus.

Skådespelare: Leonard Georg Antonakakis, Nadia Auda, Norma Omega Mengers Andersen, Jens Albinus
Regissör: May el-Toukhy,

IMDB Köp Lang historie kort

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

The lady in the van

Brittisk komedi från 2015. Miss Shepherd är en envis och excentrisk hemlös kvinna som bor i en liten skåpbil. Hon vägrar att ta emot gåvor och hjälp från lokalborna, men inleder en osannolik vänskap med dramatikern Alan Bennet under de femton år som hon bor utanför hans hem i Camden. I takt med att tiden går upptäcker han att denna färgstarka figur har ett brokigt förflutet och ett hjärta av guld. Skådespelare: Alex Jennings, Jim Broadbent, Maggie Smith.

Skådespelare: Alex Jennings, Jim Broadbent, Maggie Smith
Regissör: Nicholas Hytner,

IMDB Köp The lady in the van

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

En man som heter Ove

Svensk dramakomedi från 2015. Ove är en grälsjuk änkling som inte kan vänta på att få ansluta sig till sin avlidna fru. Han avskyr livet och läxar ständigt upp sina utsatta grannar. Så småningom försvinner hans vilja att leva och han försöker hänga sig själv. Hans självmordsförsök går fel och ett slumpartat möte med en ny granne blir början på en spirande vänskap som hjälper Ove att få kontakt med omvärlden igen. Skådespelare: Zozan Akgün, Tobias Almborg, Anna-Lena Brundin, Rolf Lassgård, Bahar Pars.

Skådespelare: Zozan Akgün, Tobias Almborg, Anna-Lena Brundin, Rolf Lassgård, Bahar Pars
Regissör: Hannes Holm,

IMDB Köp En man som heter Ove

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

Eye in the sky

Brittisk thriller från 2015. Under en gemensam insats av Storbritanniens och USA:s militär spåras en radikaliserad terrorist till Nairobi i Kenya. Överste Katherine Powell övervakar operationen och är fast besluten om att eliminera terrorcellen. Enligt lokala uppgifter planerar cellen att göra verklighet av en rad självmordsuppdrag, vilket leder till att Powell ger order om ett flyganfall. Den amerikanska drönarpiloten Steve Watts, som även är den som ska avfyra attacken, ifrågasätter moralen i operationen när han får syn på en nioårig flicka som befinner sig på platsen för anfallet. De moraliska följderna leder till en politisk och etisk diskussion som når ända fram till regeringschefen. Skådespelare: Alan Rickman, Phoebe Fox, Gavin Hood, Helen Mirren, Aaron Paul.

Skådespelare: Alan Rickman, Phoebe Fox, Gavin Hood, Helen Mirren, Aaron Paul
Regissör: Gavin Hood,

IMDB Köp Eye in the sky

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

Insidious: Chapter 3

Kanadensisk-amerikansk skräckfilm från 2014. När tonåringen Quinn Brenner känner av att hennes döda mamma försöker kontakta henne, söker hon hjälp hos det begåvade mediet Elise Rainer. Dock gör Elises förflutna att hon drar sig för att använda sina krafter. Men efter att Quinn angrips av ett ondskefullt väsen vädjar hennes pappa till Elise om hjälp, så med två parapsykologer till stöd beger sig Elise långt in i ”The Further” där hon möter en mäktig demon med en omättlig hunger efter mänskliga själar. Skådespelare: Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye, Dermot Mulroney, Stefanie Scott.

Skådespelare: Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye, Dermot Mulroney, Stefanie Scott
Regissör: Leigh Whannell,

IMDB Köp Insidious: Chapter 3

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

The last witch hunter

Amerikansk thriller från 2015. Kaulder är en av häxjägarna som har bekämpat illvilliga krafter i årtusenden. Han blir drabbad av en förbannelse som gör honom odödlig efter att han besegrar häxornas drottning. Det skiljer honom från sin fru och dotter som är på den andra sidan. Med åren har de andra häxjägarna gått ur tiden, vilket gör Kaulder unik i sitt slag. Han samarbetar med en orden som jobbar för att hålla de återstående häxorna i schack. När hans partner går i pension måste Kaulder samarbeta med hans ersättare Dolan. Det visar sig att häxornas drottning återuppstår och är ute efter att hämnas på häxjägaren. Skådespelare: Elijah Wood, Michael Caine, Julie Engelbrecht, Vin Diesel, Rose Leslie.

Skådespelare: Elijah Wood, Michael Caine, Julie Engelbrecht, Vin Diesel, Rose Leslie
Regissör: Breck Eisner,

IMDB Köp The last witch hunter

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Unfriended

Amerikansk-rysk skräckfilm från 2015. Vi lever i en värld där våra finaste ögonblick, misstag och milstolpar läggs upp på nätet. Laura Barns var en tonåring som blev full på en fest där hon inte var medveten om att hennes upptåg filmades. Klippet postades sen på nätet där det spreds snabbt. Pressen fick henne att begå självmord på skolgården. Ett år senare, när en grupp vänner pratar med varandra på Skype, får de plötsligt sällskap av en okänd person. Den anonyma närvaron börjar snart avslöja vännernas hemligheter och förstör på så sätt relationerna inom gruppen. Vännerna inser snart att de har att göra med starka och märkliga krafter. Kommer någon av dem att överleva denna skräckupplevelse online?. Skådespelare: Courtney Halverson, Shelley Hennig, Moses Storm, Heather Sossaman, Matthew Bohrer.

Skådespelare: Courtney Halverson, Shelley Hennig, Moses Storm, Heather Sossaman, Matthew Bohrer
Regissör: Levan Gabriadze,

IMDB Köp Unfriended

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

Eye in the sky

Brittisk thriller från 2015. Under en gemensam insats av Storbritanniens och USA:s militär spåras en radikaliserad terrorist till Nairobi i Kenya. Överste Katherine Powell övervakar operationen och är fast besluten om att eliminera terrorcellen. Enligt lokala uppgifter planerar cellen att göra verklighet av en rad självmordsuppdrag, vilket leder till att Powell ger order om ett flyganfall. Den amerikanska drönarpiloten Steve Watts, som även är den som ska avfyra attacken, ifrågasätter moralen i operationen när han får syn på en nioårig flicka som befinner sig på platsen för anfallet. De moraliska följderna leder till en politisk och etisk diskussion som når ända fram till regeringschefen. Skådespelare: Alan Rickman, Phoebe Fox, Gavin Hood, Helen Mirren, Aaron Paul.

Skådespelare: Alan Rickman, Phoebe Fox, Gavin Hood, Helen Mirren, Aaron Paul
Regissör: Gavin Hood,

IMDB Köp Eye in the sky

Tid: 05.00 - 07.00