omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

Skämmerskans dotter

Danskt äventyr från 2015. Skammerskans dotter, Dina, har motvilligt ärvt sin mammas övernaturliga egenskaper. Hon kan se rakt in i andra människors själ, och få dem att skämmas över sig själva. När den ende tronarvingen felaktigt anklagas för de hemska morden på sin familj, luras Dinas mor till Dunark för att få honom att erkänna. När hon vägrar att använda sina egenskaper för fel ändamål, tas hon tillfånga. Det är nu upp till Dina att avslöja sanningen om morden, men det dröjer inte länge förrän hon blir inblandad i en farlig maktkamp där hennes eget liv står på spel. Skådespelare: Maria Bonnevie, Søren Malling, Allan Hyde, Rebecca Emilie Sattrup, Jakob Oftebro.

Skådespelare: Maria Bonnevie, Søren Malling, Allan Hyde, Rebecca Emilie Sattrup, Jakob Oftebro
Regissör: Kenneth Kainz,

IMDB Köp Skämmerskans dotter

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Mennesker bliver spist aka People get eaten

Dansk dramakomedi från 2014. Den godhjärtade mekanikern Herluf testkör en bil, men hittar sen inte tillbaka till verkstaden, så han måste fråga om vägen. På en fest glömmer han bort texten till sin favorlitlåt. Och en dag försvinner han helt och hållet. Skådespelare: Lærke Winther Andersen, Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen, Erik Clausen.

Skådespelare: Lærke Winther Andersen, Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen, Erik Clausen
Regissör: Erik Clausen,

IMDB Köp Mennesker bliver spist aka People get eaten

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Berättelsen om Askungen

Brittisk-amerikansk familjefilm från 2015. I den här klassiska sagan möter vi Ella vars far gifter om sig efter efter att hennes mamma dör. För att stödja sin kärleksfulla pappa välkomnar hon hans nya fru, Lady Tremaine och hennes döttrar Anastasia och Drizella till familjens hem. När hennes pappa dör oväntat lämnas hon helt ensam med sin nya, elaka familj. Trots det håller Ella humöret uppe och vägrar ge upp hoppet. Hon fortsätter leva efter sin mammas sista ord ”ha mod och var snäll”. Och när hon en dag träffar en en okänd snygging i skogen, tar live en oväntad, och magisk, vändning. Skådespelare: Richard Madden, Helena Bonham Carter, Nonso Anozie, Cate Blanchett, Lily James.

Skådespelare: Richard Madden, Helena Bonham Carter, Nonso Anozie, Cate Blanchett, Lily James
Regissör: Kenneth Branagh,

IMDB Köp Berättelsen om Askungen

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

Prästen i paradiset

Svensk komedi från 2015. Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon till sin förskräckelse att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning. Hon försöker få Hellstrand att nyktra till och göra något åt den arga lokalbefolkningen när hon får veta att en annan präst har en magnifik bambukyrka. När hon ber att få låna den vägrar han, eftersom Hellstrand är hans värsta rival. Caroline måste hitta på något för att rädda Hellstrand och hans församling. Skådespelare: Eva Röse, Agnes Kittelsen, Kjell Bergqvist.

Skådespelare: Eva Röse, Agnes Kittelsen, Kjell Bergqvist
Regissör: Kjell Sundvall,

IMDB Köp Prästen i paradiset

Tid: 13.00 - 14.55
14.55

Miss Julie

Norsk-brittiskt drama från 2014. Strindbergs historia om den rastlösa och olyckliga överklasskvinnan Julie och hennes betjänt John är här placerad på Irland i slutet av 1800-talet. Julie, på samma gång inbjudande som nedlåtande, tar sig in hos John och hushållerskan Kathleen en midsommarnatt. Och medan Kathleen drar sig undan för kvällen inleds en erotisk lek där hat och attraktion dansar hand i hand. Skådespelare: Samantha Morton, Nora McMenamy, Jessica Chastain, Colin Farrell.

Skådespelare: Samantha Morton, Nora McMenamy, Jessica Chastain, Colin Farrell
Regissör: Liv Ullmann,

IMDB Köp Miss Julie

Tid: 14.55 - 17.00
17.00

Rosita

Danskt romantiskt drama från 2015. Johannes lever med sin medelålders pappa Ulrik i en fiskeby i norra Danmark. Mamman är död och Ulrik saknar närhet. Den lilla familjens lugn ruckas stort då pappan, som andra män i byn, annonserar efter en brud. Den unga Rosita anländer från Filipinerna och Johannes behövs för att översätta mellan henne och Ulrik Men ingen hade väl räknat med att han skulle bli förälskad i pappans nya fru. Skådespelare: Lise Baastrup, Niels Ellegaard, Linda Fallentin, Jens Albinus, Mercedes Cabral.

Skådespelare: Lise Baastrup, Niels Ellegaard, Linda Fallentin, Jens Albinus, Mercedes Cabral
Regissör: Frederikke Aspöck,

IMDB Köp Rosita

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

What if

Kanadensisk romantisk komedi från 2013. Wallace är ännu låg efter sitt senaste misslyckade förhållande. Men då han möter Chantry stämmer allt. Problemet är att hon redan har en pojkvän. Deras kemi är dock fantastisk så de bestämmer att istället vara vänner, vilket så klart blir komplicerat. Skådespelare: Megan Park, Adam Driver, Mackenzie Davis, Daniel Radcliffe, Zoe Kazan.

Skådespelare: Megan Park, Adam Driver, Mackenzie Davis, Daniel Radcliffe, Zoe Kazan
Regissör: Michael Dowse,

IMDB Köp What if

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

5 to 7

Amerikansk komedi från 2014. Skådespelare: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin.

Skådespelare: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin
Regissör: Victor Levin,

IMDB Köp 5 to 7

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

The little death

Australisk romantisk komedi från 2014. Vi följer flera olika par och får en inblick i vad som händer bakom lyckta dörrar i ett till synes vanligt förortsområde. En kvinna med en farlig fantasi och hennes partner kämpar för att hon ska vara nöjd. En man inleder en affär med sin egen fru utan att hon är medveten om saken. Ett par har svårt att hålla läget under kontroll när ett sexuellt experiment spårar ur. En kvinna njuter av att hennes man lider. En telefonist dras in i ett snuskigt och kaotiskt telefonsamtal. Och en väldigt charmig ny granne knyter samman allihop. Varför vill vi ha just det som vi vill ha? Hur långt kan vi sträcka oss för att få det? Vilka konsekvenser får de korta ögonblicken av sexuell extas?. Skådespelare: Josh Lawson, Lisa McCune, Ben Lawson, Bojana Novakovic, Damon Herriman.

Skådespelare: Josh Lawson, Lisa McCune, Ben Lawson, Bojana Novakovic, Damon Herriman
Regissör: Josh Lawson,

IMDB Köp The little death

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

A walk in the woods

Amerikansk komedi från 2015. Den ansedde reseskribenten Bill Bryson planerar att återvända till Amerika efter att ha tillbringat tjugo år i utlandet. Men reselusten väcks snart till liv igen när han känner att livet som pensionär inte är tillfredsställande. Han bestämmer sig därför för att utmana sig själv genom att gå på fotvandring i Appalacherna helt ensam. Catherine försöker övertyga honom om att det är en oerhört dum idé, men hon ger så småningom med sig på premissen att han inte ger sig iväg ensam. För att uppfylla hennes krav kontaktar Bryson sin gamle vän Stephen Katz, som går med på att följa med. Tillsammans ger sig paret ut på en resa som ger dem en chans att uppleva ett sista äventyr i den stora vildmarken. Skådespelare: Emma Thompson, Nick Offerman, Kristen Schaal, Robert Redford, Nick Nolte.

Skådespelare: Emma Thompson, Nick Offerman, Kristen Schaal, Robert Redford, Nick Nolte
Regissör: Ken Kwapis,

IMDB Köp A walk in the woods

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Sword of vengeance

Brittisk fantasy från 2015. En skoningslös tyrann styr med järnhand i det av normanderna erövrade England. Hans brutaliserade undersåtar börjar planera ett uppror då de stöter på en härdad krigare som är ute efter personlig hämnd. Denne krigare visar sig vara en prins som tänker försöka ta tillbaka sin tron. Med svärd i hand lämnar han det ena efter det andra blodiga slagfältet bakom sig, med mål om att avsätta den onda härskaren som dödade hans far. Skådespelare: Edward Akrout, Misa Beric, Stanley Weber.

Skådespelare: Edward Akrout, Misa Beric, Stanley Weber
Regissör: Jim Weedon,

IMDB Köp Sword of vengeance

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

5 to 7

Amerikansk komedi från 2014. Skådespelare: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin.

Skådespelare: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin
Regissör: Victor Levin,

IMDB Köp 5 to 7

Tid: 05.00 - 07.00