omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

The Trip

När den brittiske komikern Steve Coogan får i uppdrag av tidningen The Observer att besöka landets finaste restauranger ser han det som ett perfekt tillfälle att tillbringa lite tid med sin vackra flickvän. Men när hon lämnar honom i sticket blir han illa tvungen att ta med sig Rob Brydon – hans bästa vän, men även en konstant källa till irritation – istället. Tillsammans ger de sig ut på en resa präglad av dyr mat, Michael Caine-imitationer och långa samtal om allt och ingenting.

Skådespelare: Steve Coogan, Rob Brydon, Paul Popplewell, Margo Stilley, Claire Keelan
Regissör: Michael Winterbottom

IMDB Köp The Trip

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Olsen-banden på djupt vatten

Danska originalversionen av Jönssonligan blir animerad. Och här ligger danska folkets öden i händerna på den självutnämnde mästertjuven Egon Olsen, hans hopplösa medhjälpare Kjelld och Benny, högljudda Yvonne och den smågalne ölfantasten Dynamit-Harry.

Skådespelare: Martin Buch, Nicolaj Kopernikus, Kurt Ravn, Annette Heick, Lars Ranthe
Regissör: Jørgen Lerdam

IMDB Köp Olsen-banden på djupt vatten

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Tillbaka Till Bromma

Det är 1994. Anders, Kenneth och Steven går på samma högstadium och följs av dokumentärfilmaren Martin. Nutid, och de bor alla kvar i Bromma, men befinner sig i helt olika skeenden av livet. Filmskaparen återvänder med sin kamera och finner ett Bromma fyllt av drama, löjligheter och humor. Anders kämpar för att behålla bilden av sig själv som framåtskridande; Steven bygger nytt liv efter flera år utomlands; och läraren Kenneth lider av sitt singelliv.

Skådespelare: Peter Magnusson, Hanna Alström, Sandra Huldt, Julia Ragnarsson, Adam Nordlund
Regissör: Martin Persson

IMDB Köp Tillbaka Till Bromma

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

Battle of the Year

Dansant drama med Josh Holloway och Chris Brown. Den kallas Battle of the Year och är en danstävling startad av USA. Här tävlar dansgrupper från hela världen i breakdance, men trots att de var först har ett lag från USA inte vunnit på 15 år. LA:s rapmogul Dante vill ändra på detta och ber sin vän Blake, en basket-tränare på dekis, att ta hand om årets lag. Blake är skeptisk till en början, men inser att hans förmåga att skapa gruppkänsla kan bli en viktig ingrediens i träningen. Och kanske kan uppdraget hjälpa honom själv att komma vidare.

Skådespelare: Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Chris Brown
Regissör: Benson Lee

IMDB Köp Battle of the Year

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

Hur många kramar finns det i världen?

I Uppföljaren till succén Hur många lingon finns det i världen möter vi den känslostörde New York-filmaren Max. En dag kontaktas han av barndomsvännen Peter, som erbjuder ett projekt hemma i Sverige - en film om dennes dotter och hennes vänner. Kan mötet med den hypokondriske Peter, hans dotter och den härliga Hanna förändra Max och hans syn på sig själv och omvärlden? Med Glada Hudik-gänget, Vanna Rosenberg, Claes Malmberg och Per Morberg

Skådespelare: Per Morberg, Claes Malmberg, Ellinore Holmer, Maja Karlsson, Mats Melin
Regissör: Lena Koppel

IMDB Köp Hur många kramar finns det i världen?

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

Betties resa

Bettie för en daglig kamp med sin restaurang. Hon är en före detta skönhetsdrottning med dålig kontakt med sin dotter och sitt barnbarn och förälskad i en gift affärsman. Men då hon inser att mannen aldrig kommer att välja henne, och restaurangen hotas av nedläggning, tar Bettie ett impulsivt beslut som förändrar hennes liv för alltid.

Skådespelare: Catherine Deneuve, Nemo Schiffman, Gérard Garouste, Camille, Claude Gensac
Regissör: Emmanuelle Bercot

IMDB Köp Betties resa

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

Million Dollar Arm

Sportagenten JB har haft bättre tider, karriären rasar. Det gäller att tänka nytt. Varför inte inspireras av dokusåpornas värld med målet att bygga om indiska cricketspelare till baseballspelare? I Indien finner han Dinesh och Rinku. De vet inget om baseball, men har fantastiska kastarmar. Kan JB få dem att lära sig spelet? Feelgood-drama med John Hamm, Lake Bell och Suraj Sharma.

Skådespelare: Jon Hamm, Pitobash, Suraj Sharma, Madhur Mittal
Regissör: Craig Gillespie

IMDB Köp Million Dollar Arm

Tid: 19.00 - 21.10
21.10

A Million Ways to Die in the West

Seth McFarlane följer upp succén Ted med en historia om den mesiga bonden Albert, vars fru lämnar honom för en mustasch-fetichist. Alberts liv är öken tills den dag tuffa kvinnan Anna dyker upp i stan (där folk dör av de mest ovanliga anledningar). Romantiken smolkas dock av att Clinch, Annas man, blir nästa besökare. Clinch är en ökänd och mordlysten revolverman som käkar folk som Albert till frukost. Med Charlize Theron, Liam Neeson och Amanda Seyfried.

Skådespelare: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson
Regissör: Seth MacFarlane

IMDB Köp A Million Ways to Die in the West

Tid: 21.10 - 23.10
23.10

Escape Plan

Actionstjärnorna Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger slår sig ihop i laddad action-thriller. Breslin (Stallone), en av världens främste experter på säkerhetsfrågor antar ett sista jobb: att bryta sig ut ur ett hyperhemligt, hich-tech-fängelse kallat The Tomb, Graven. Men något går fel, han är väntad och ingen vill ha honom därifrån. Nu måste han ta hjälp av en medfånge kallad Rottmayer (Arnold) få att trixa ihop en vågad plan som ska ta dem ut ifrån det mest skyddade och svårforcerade fängelse som någonsin existerat.

Skådespelare: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Faran Tahir, Amy Ryan
Regissör: Mikael Håfström

IMDB Köp Escape Plan

Tid: 23.10 - 01.10
01.10

Electric Slide

Eddie Dodson (Jim Sturgess) är en karismatisk antikhandlare som lever glamoröst liv i 80-talets Los Angeles. Bland alla vackra kvinnor, slott och champagnestinna partyn finner han sin självfrände i den coola Pauline (Isabel Lucas). Attraktionen är direkt, men snart kommer verkligheten, i form av lånehajar, ifatt dem. För att behålla den lyxiga livvstilen och intensiteten i relationen inleder de två älskande en ny karriär: som bankrånare. Verklighetsbaserad historia även med Patricia Arquette, Chloe Sevigny och Christopher Lambert.

Skådespelare: Vinessa Shaw, Patricia Arquette, Jim Sturgess, Chloë Sevigny
Regissör: Tristan Patterson

IMDB Köp Electric Slide

Tid: 01.10 - 03.00
03.00

Penthouse North

Nyårsafton i New York. Alla gör sig redo för fest. Men Hollander har annat i sinnet. Högt uppe i en våning bor Sara. Hon har ingen aning om att hennes pojkvän var en tjuv. Och att den han stal från nu ska hämta det som är hans. Fast i sin våning med Hollander och hans sadistiska partner kämpar Sara desperat för sitt liv medan festligheterna pågår utanför. Det blir en kamp på liv och död i pulserande thriller.

Skådespelare: Michelle Monaghan, Michael Keaton
Regissör: Joseph Ruben

IMDB Köp Penthouse North

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

A Million Ways to Die in the West

Seth McFarlane följer upp succén Ted med en historia om den mesiga bonden Albert, vars fru lämnar honom för en mustasch-fetichist. Alberts liv är öken tills den dag tuffa kvinnan Anna dyker upp i stan (där folk dör av de mest ovanliga anledningar). Romantiken smolkas dock av att Clinch, Annas man, blir nästa besökare. Clinch är en ökänd och mordlysten revolverman som käkar folk som Albert till frukost. Med Charlize Theron, Liam Neeson och Amanda Seyfried.

Skådespelare: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson
Regissör: Seth MacFarlane

IMDB Köp A Million Ways to Die in the West

Tid: 05.00 - 07.00