omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

Strange magic

Amerikanskt animerat äventyr från 2015. Följ med vättar, alver, feer och imper på deras äventyr under kampen om en mäktig trollbrygd.


Regissör: Gary RydstromRöst: Kristin ChenowethMaya RudolphAlfred MolinaAlan CummingEvan Rachel Wood

IMDB Köp Strange magic

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Avskedsfesten

Israeliskt drama från 2014. Max är dödssjuk. Hans vän Yehezkel, en äldre amatöruppfinnare, bestämmer sig för att hjälpa honom att få ett slut på lidandet. En av hans uppfinningar, en dödshjälpsmaskin, lyckas med det, och trots att den orsakar några komiska missöden, sprids snart ryktet om den på ett äldreboende. Snart vill fler hjälpa sig själva, eller en nära anhörig, att dö med värdighet. En lättsam men också stark komedi om när det är dags att ta farväl. Skådespelare: Levana Finkelstein, Samuel Wolf, Aliza Rosen, Ze'ev Revach.

Skådespelare: Levana Finkelstein, Samuel Wolf, Aliza Rosen, Ze'ev Revach
Regissör: Tal GranitSharon Maymon,

IMDB Köp Avskedsfesten

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Speed walking

Danskt drama från 2014. Det är mitten av 1970-talet i en dansk småstad. 14-årige Martin, fylld av nya, vilda hormoner, laddar för konfirmationen då hans mor plötsligt dör. Detta blir startskottet till en serie händelser som påverkar såväl Martin som den lilla staden. Bodil-prisat och hyllat drama. Skådespelare: Sidse Babett Knudsen, Frederik Winther Rasmussen, Kraka Donslund Nielsen, Villads Bøye, Anders W. Berthelsen.

Skådespelare: Sidse Babett Knudsen, Frederik Winther Rasmussen, Kraka Donslund Nielsen, Villads Bøye, Anders W
Regissör: Niels Arden Oplev,

IMDB Köp Speed walking

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

Paddington

Brittisk-fransk komedi från 2014. Det här är berättelsen om Paddington, en ung peruviansk björn som reser till London för att hitta ett jobb. Väl där börjar han känna sig vilsen och ensam, och han inser snart att storstadslivet inte alls var det han väntat sig, tills han möter den vänliga familjen Brown. De erbjuder honom en tillfällig bostad i sitt hem, och det verkar som om lyckan har vänt för denne märklige björn - tills en taxidermist får upp ögonen för honom. En film baserade på Michael Bonds älskade böcker. Skådespelare: Julie Walters, Nicole Kidman, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Jim Broadbent.

Skådespelare: Julie Walters, Nicole Kidman, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Jim Broadbent
Regissör: Paul King,

IMDB Köp Paddington

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

Away and back

Amerikansk dramakomedi från 2015. När en ovanlig svan landar på en änkemans bondgård måste han och hans tre barn handskas med både den stora fågeln och en ambitiös ornitolog. Hon visar sig vara en egensinnig kvinna som är mer intresserad av fågelfamiljer än mänskliga sådana. Skådespelare: Maggie Elizabeth Jones, Jaren Lewison, Connor Paton, Jason Lee, Minka Kelly.

Skådespelare: Maggie Elizabeth Jones, Jaren Lewison, Connor Paton, Jason Lee, Minka Kelly
Regissör: Jeff Bleckner,

IMDB Köp Away and back

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

The right kind of wrong

Kanadensisk romantisk komedi från 2013. Leo Palamino är en misslyckad författare som jobbar som diskare. Hans ex-flickvän hatar honom så mycket att hon driver en blogg där hon enbart skriver om hur mycket han suger. En dag träffar Leo sin drömtjej, Colette. Problemet är att det är samma dag som hon ska gifta sig. Hur ska han övertyga Colette om att han inte är den nolla som han utmålas som i bloggen, och bevisa att de två är som gjorda för varandra?. Skådespelare: Ryan McPartlin, Kristen Hager, Sara Canning, Ryan Kwanten.

Skådespelare: Ryan McPartlin, Kristen Hager, Sara Canning, Ryan Kwanten
Regissör: Jeremiah S Chechik,

IMDB Köp The right kind of wrong

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

Minioner

Amerikansk animerad komedi från 2015. Minionerna som utvecklades från encelliga gula organismer i tidernas begynnelse lever för att tjäna andra. De råkar alltid hamna hos misslyckade mästare, från Tyrannosaurus rex till Napoleon. När de inte har någon som de kan vara till lags drabbas minionerna av djup depression, men Kevin har en plan. Tillsammans med Stuart och Bob tar han sig an uppdraget att hitta en ny ondskefull mästare som han och resten av gänget kan tjäna. Jakten leder dem till Scarlet Overkill – världens allra första kvinnliga superskurk. Skådespelare: Michael Keaton, Steve Carell, Geoffrey Rush, Sandra Bullock.

Skådespelare: Michael Keaton, Steve Carell, Geoffrey Rush, Sandra Bullock
Regissör: Kyle BaldaPierre Coffin,

IMDB Köp Minioner

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

Into the grizzly maze

Amerikansk thriller från 2014. Rowan återvänder till Alaska med sin fästmö en kort tid efter att hans pappa har gått bort. När han tillsammans med sin bror Beckett hittar resterna av två illegala skogshuggare blir de tvungna att ta itu med en grizzlybjörn på krigsstigen. Douglas som har erfarenhet av att spåra djur skickas in i skogen för att hitta den vilda björnen. När deras vägar korsas inser de att något tvingar bort björnar från sin naturliga miljö – och att det i själva verket är de som blir jagade. Skådespelare: Piper Perabo, Billy Bob Thornton, Scott Glenn, James Marsden, Thomas Jane.

Skådespelare: Piper Perabo, Billy Bob Thornton, Scott Glenn, James Marsden, Thomas Jane
Regissör: David Hackl,

IMDB Köp Into the grizzly maze

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

Devil's due

Amerikansk rysare från 2014. Samantha och Zach är ett nygift par som firar sin smekmånad i Dominikanska republiken. Efter en stökig och alkoholdränkt natt med flera minnesluckor upptäcker Samantha till sin förvåning att hon är med barn. Paret återvänder till USA, men allt står inte rätt till. Skådespelare: Zach Gilford, Sam Anderson, Vanessa Ray, Allison Miller.

Skådespelare: Zach Gilford, Sam Anderson, Vanessa Ray, Allison Miller
Regissör: Matt Bettinelli-OlpinTyler Gillett,

IMDB Köp Devil's due

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

Sleeping with other people

Amerikansk romantisk komedi från 2015. Efter att ha tagit varandras oskuld I college, stöter Jake och Lainey på varandra flera år senare i en stödgrupp för sexmissbrukare. De två bestämmer sig för att ha en strikt platonisk relation mitt i allt det kaos som är deras kärleksliv. Jake har spanat in den spännande äldre kvinnan som håller på att köpa hans företag, medan Lainey fortfarande försöker återhämta sig efter en dömd affär med en snygg, ung läkare. Jakes gifta vänner sätter press på honom att hitta någon att rota sig med, så att han slipper bli den där udda singelkillen på middagsfesterna. Kommer han att falla för Lainey ännu en gång, eller kommer han alltid att förbli en kvinnotjusande ungkarl?. Skådespelare: Alison Brie, Jordan Carlos, Jason Sudeikis.

Skådespelare: Alison Brie, Jordan Carlos, Jason Sudeikis
Regissör: Leslye Headland,

IMDB Köp Sleeping with other people

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

The gunman

Amerikansk action från 2015. Åtta år efter att han flydde från Kongo sedan han mördat landets gruvminister är den gamle lönnmördaren Jim Terrier åter tillbaka. Efter att ha utsätts för ett attentatsförsök flyr Terrier till London för att ta reda på vem som vill se honom död och varför. Terriers utredning leder till att han återförenas med Annie, en kvinna som han en gång älskade, men som nu är gift med en hal affärsman med förbindelser i Afrika. Skådespelare: Javier Bardem, Ray Winstone, Mark Rylance, Sean Penn, Jasmine Trinca.

Skådespelare: Javier Bardem, Ray Winstone, Mark Rylance, Sean Penn, Jasmine Trinca
Regissör: Pierre Morel,

IMDB Köp The gunman

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

Into the grizzly maze

Amerikansk thriller från 2014. Rowan återvänder till Alaska med sin fästmö en kort tid efter att hans pappa har gått bort. När han tillsammans med sin bror Beckett hittar resterna av två illegala skogshuggare blir de tvungna att ta itu med en grizzlybjörn på krigsstigen. Douglas som har erfarenhet av att spåra djur skickas in i skogen för att hitta den vilda björnen. När deras vägar korsas inser de att något tvingar bort björnar från sin naturliga miljö – och att det i själva verket är de som blir jagade. Skådespelare: Piper Perabo, Billy Bob Thornton, Scott Glenn, James Marsden, Thomas Jane.

Skådespelare: Piper Perabo, Billy Bob Thornton, Scott Glenn, James Marsden, Thomas Jane
Regissör: David Hackl,

IMDB Köp Into the grizzly maze

Tid: 05.00 - 07.00