omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

Last Vegas

Billy, Paddy, Archie och Sam har varit vänner sedan barndomen. Och nu ska Billy, gängets svurne ungkarl, gifta sig. Dags att släppa åldern och bege sig till Las Vegas för att återuppleva gamla tider. Men väl där inser de att dagarna då Sinatra och Co ägde The Strip är försvunna, Sin City är förändrat - och så är de. Gänget kämpar dock på, partylivet väntar, men i den glittrande kavalkad av kvinnor, drinkar, blackjack-bord och festande ligger verkligheten och väntar. Last Vegas är mer en historia om vänskap än Bachelor Party för oldtimers.

Skådespelare: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen
Regissör: Jon Turteltaub

IMDB Köp Last Vegas

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Endless Love

Jade är rik, vacker och överbeskyddad sedan hennes bror dog för två år sedan. Men så möter hon den charmige David, en ung man med ett förflutet som knappast tilltalar Jades far. Men den vuxna världen kan knappast hindra dem från att utforska denna självklara attraktion. Med Alex Pettyfer och Gabriella Wilde.

Skådespelare: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson
Regissör: Shana Feste

IMDB Köp Endless Love

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Philomena

Då hon som tonåring i 50-talets Irland blir gravid skickas Philomena till klostret Roscrea som en fallen kvinna. När hennes pojke bara är några år tas han ifrån henne och adopteras till USA. Philomena tillbringar kommande 50 år sökande efter honom. Så möter hon Martin, en världsvan journalist som fastnar för hennes historia. Tillsammans beger de sig till USA på en resa som inte bara avslöjar en fantastisk historia utan även skapar ett oväntat band dem emellan. Rörande, otäck och rolig film som vunnit många priser. Med Steve Coogan och Judy Dench.

Skådespelare: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark, Mare Winningham, Barbara Jefford
Regissör: Stephen Frears

IMDB Köp Philomena

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

Flygplan 2: Räddningstjänsten

(Svenska röster) Världsberömda flygplanet Dusty får reda på att hans motor är trött, vilket betyder att hans liv som tävlingsplan är över. Han måste helt enkelt byta bana, vilket leder honom till en flotta modiga, brandbekämpande plan ledda av helikoptern Blade Ranger. De kallas Smoke Jumpers och här ingår även Dipper, starka helikoptern Windlifter och före detta militärtransporten Cabbie. Tillsammans bekämpar de en eld som hotar att förstöra en nationalpark – och Dusty lär sig vad äkta mod är.

Skådespelare: Dane Cook, Ed Harris, Captain Dale Dye
Regissör: Roberts Gannaway

IMDB Köp Flygplan 2: Räddningstjänsten

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

You're Not You

Bec (Emmy Rossum) är en slarvig och ganska självisk collegestudent utan direkt riktning. Kate (Hilary Swank) är en berömd klassisk pianist som just fått diagnosen ALS, en obotlig muskelsjukdom. Bec är inte den självklara vårdaren, men Kate anställer henne mot sin mans vilja då hon söker jobbet. Det blir inledningen till en oväntad vänskap som förändrar Becs liv för alltid. En otroligt rörande historia.

Skådespelare: Hilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel, Stephanie Beatriz
Regissör: George C. Wolfe

IMDB Köp You're Not You

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

Guardians of the Galaxy

Marvel presenterar nästa succé-gäng: galaxens väktare. Ett actionfyllt äventyr om Starlord, eller Peter Quill som han egentligen heter, en tjuvaktig äventyrare som kommer över en värdefull tingest som även den onde krigsherren Ronan vill ha. Ronan vill förinta hela galaxen och Quill slår sig ihop med en grupp udda varelser för att stoppa honom. Gänget består av Rocket, en genetisk modifierad tvättbjörn; Groot, ett vandrande träd; grönhyade och våldsamma Gamora, som växt upp hos Ronan; och Drax, vars hela familj mördats av Ronan. En minst sagt brokig skara – med universums framtid i sina händer.

Skådespelare: Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper, Zoe Saldana
Regissör: James Gunn

IMDB Köp Guardians of the Galaxy

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

Magic in the Moonlight

Det är 1920-talet och magikern Stanley Crawford (Colin Firth) är en stor berömdhet under sitt alter ego Wei Ling Soo. Stanley är arrogant, känd för att avslöja spiritualister som fejk. Men så presenterar en vän honom för Sophie (Emma Stone), en ung kvinna med till synes häpnadsväckande förmåga. Kan det vara så att hennes krafter faktiskt är äkta. Nostalgisk romantik vid Rivieran.

Skådespelare: Colin Firth, Emma Stone, Hamish Linklater, Marcia Gay Harden, Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Eileen Atkins
Regissör: Woody Allen

IMDB Köp Magic in the Moonlight

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

Elysium

Det är år 2154 och två klasser existerar: De väldigt rika, som flytt till en konstgjord värld kallad Elysium, och resten - som lever på en trasig och överbefolkad jord. Sekreterare Delacourt gör allt för att upprätthålla anti-immigrationslagar för att kunna behålla Elysiums lyxiga livsstil. Det hindrar dock inte jordens befolkning att försöka ta sig in på alla sätt möjliga. När Max inser att han inte kan bekämpa sin cancer på jorden går han med på att anta ett farligt uppdrag som inte bara kan rädda hans liv utan även skapa jämlikhet mellan dessa polariserade världar.

Skådespelare: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga
Regissör: Neill Blomkamp

IMDB Köp Elysium

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

Don Jon

Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) är en stark, snygg grabb. Hans kompisar kallar honom Don Jon för hans förmåga att knipa en ny kvinna varje helg, men inte ens det finaste kap kan mäta sig med vad han får varje kväll framför datorn med sin porr. Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) är en smart, snygg Jersey-brud fast i en annan dröm byggd på Hollywood-romanser. Hon är fast besluten att finna sin prins och rida in i solnedgången. När Jon och Barbara möts slåss de båda mot inlärda förväntningar och en mediakultur fylld av fantasier i sina försök att finna intimitet. En smart och oväntad komedi skriven och regisserad av Gordon-Levitt.

Skådespelare: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Glenne Headly

IMDB Köp Don Jon

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

Gimme Shelter

Agnes är 16 år och lever med sin trasiga mor då hon flyr sitt liv. Hon har aldrig träffat sin far, men har förhoppningar. Men mötet blir inte som hon tänkt, speciellt som hon upptäcker att hon är gravid, och Agnes hamnar på gatan. Hennes framtid blir allt dystrare tills hon får kontakt med ett hem för såna som hon. Kanske kan hon här finna det hem hon alltid saknat. Engagerande historia med Vanessa Hudgens, Rosario Dawson, Brendan Fraser och James Earl Jones. Bygger på verkliga händelser.

Skådespelare: Vanessa Hudgens, Rosario Dawson, Brendan Fraser, Dascha Polanco
Regissör: Ron Krauss

IMDB Köp Gimme Shelter

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Playing it Cool

Chris Evans spelar en författare som helst vill skriva manus till actionfilmer, men hans agent tvingar på honom en romantisk historia. Problemet är att han inte tror på kärleken och hatar ansvaret som en relation innebär. Så skrivandet går minst sagt trögt, tills han möter Henne. Men när drömkvinnan äntligen dyker upp visar det sig att hon har en pojkvän - och ska gifta sig. Snart. Även med Michele Monaghan, Anthony Mackie, Aubrey Plaza, Topher Grace och Luke Wilson.

Skådespelare: Chris Evans, Michelle Monaghan, Aubrey Plaza
Regissör: Justin Reardon

IMDB Köp Playing it Cool

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

Elysium

Det är år 2154 och två klasser existerar: De väldigt rika, som flytt till en konstgjord värld kallad Elysium, och resten - som lever på en trasig och överbefolkad jord. Sekreterare Delacourt gör allt för att upprätthålla anti-immigrationslagar för att kunna behålla Elysiums lyxiga livsstil. Det hindrar dock inte jordens befolkning att försöka ta sig in på alla sätt möjliga. När Max inser att han inte kan bekämpa sin cancer på jorden går han med på att anta ett farligt uppdrag som inte bara kan rädda hans liv utan även skapa jämlikhet mellan dessa polariserade världar.

Skådespelare: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga
Regissör: Neill Blomkamp

IMDB Köp Elysium

Tid: 05.00 - 07.00