omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

Kärlek deluxe

Chic-lit-drottningen Selma Trastell (Moa Gammel) verkar ha allt. Men är inte nöjd. Hennes böcker har gjort henne rik, men kritikerna sågar allt hon ger ut. Nu vill Selma skriva en "viktig" bok. Så hon tar hjälp av sin värsta kritiker, Britta, som inte tycker att där finns plats för historier om hjärta och smärta. Där måste finnas något annat, något från en djupare plats. Påhejad av Britta, och för tyngre inspiration, inleder så Selma en relation med den neurotiske författaren Nils Tappert. Men den där lättsamma mannen hon träffade på en fest dyker upp i tid och otid och sabbar hennes planer... Komedi med Moa Gammel, Martin Stenmarck, Sarah Dawn Finer och David Hellenius.

Skådespelare: Moa Gammel, Martin Stenmarck, Andreas La Chenardière, Lotta Tejle, Malin Buska
Regissör: Kristina Kjellin

IMDB Köp Kärlek deluxe

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

Föräldralösa Pinky beger sig ut på äventyr tillsammans med Kapten Sabeltand. Målet: att finna Kung Rufus omtalade skatt. Ett magnifikt familjeäventyr med Tuva Novotny som piratbrud i den mycket populära, norska filmserien.

Skådespelare: Kyrre Haugen Sydness, Tuva Novotny, Fridtjov Såheim, Anders Baasmo Christiansen

IMDB Köp Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Million Dollar Arm

Sportagenten JB har haft bättre tider, karriären rasar. Det gäller att tänka nytt. Varför inte inspireras av dokusåpornas värld med målet att bygga om indiska cricketspelare till baseballspelare? I Indien finner han Dinesh och Rinku. De vet inget om baseball, men har fantastiska kastarmar. Kan JB få dem att lära sig spelet? Feelgood-drama med John Hamm, Lake Bell och Suraj Sharma.

Skådespelare: Jon Hamm, Pitobash, Suraj Sharma, Madhur Mittal
Regissör: Craig Gillespie

IMDB Köp Million Dollar Arm

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

Space Dogs 2: Moon Adventures

Flertalet viktiga monument förvinner spårlöst från jorden. Vilka ska rädda situationen? Varför inte de två legendariska ryska hundastronauterna Belka och Strelka, med assistans av Belkas modiga son Pushok och den amerikanska apan Bonnie… Tillsammans beger de sig på äventyr till månens baksida i detta fina familjeäventyr.

Skådespelare: Nonna Grishaeva, Maryana Spivak, Evgeniy Mironov, Timur Rodriguez, Sergey Garmash
Regissör: Inna EvlannikovaAleksander KhramtsovVadim Sotskov

IMDB Köp Space Dogs 2: Moon Adventures

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

Pojken med guldbyxorna

(Svenska röster) När Mats hittar ett par magiska byxor som förser honom med oändligt med pengar kan han plötsligt uppfylla alla sina drömmar. Men det finns mäktiga krafter som även de är ute efter byxorna... Följ med på ett klassiskt äventyr baserat på Max Lindgrens bästsäljande bok.

Skådespelare: Lukas Holgersson, Shanti Roney, Olle Krantz, Nina Sand, Kola Krauze
Regissör: Ella Lemhagen

IMDB Köp Pojken med guldbyxorna

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

And So It Goes

Oren Little (Michael Douglas) har varit bitter och självisk sedan hans fru dog. Ingen gillar honom - och det är så han vill ha det. Men så inträffar något oväntat. Hans son, som Oren inte träffat på länge, dyker upp med sin dotter Sarah och lämnar henne med Oren. Den nyblivne farfadern, som inte har en aning om hur han ska ta hand om henne, lämnar dagliga ansvaret för Sarah hos snälla grannen Leah (Diane Keaton). Kan Oren fortfarande förändras?

Skådespelare: Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins, Annie Parisse
Regissör: Rob Reiner

IMDB Köp And So It Goes

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

When the Game Stands Tall

De la Salle high school var länge okänt. Likaså deras fotbolls-lag, Spartans. Tills tränaren Bob Ladouceur anlände. 151 raka segrar i följd - och Spartans är legendariska. Verklighetsbaserad sportfilm med Jim Caviezel och Laura Dern som hyllats stort.

Skådespelare: Jim Caviezel, Michael Chiklis, Alexander Ludwig, Clancy Brown
Regissör: Thomas Carter

IMDB Köp When the Game Stands Tall

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

Chef

Den frånskilde pappan Carl Casper är ett köksgeni. Problemet är att hans chef (Dustin Hoffman) tvingar honom att laga enbart enkla rätter. När en respekterad matrecensent (Oliver Platt) en dag sågar honom ordentligt får Casper ett raseriutbrott vilket leder till att han får sparken från restaurangen där han jobbar. Carls rika ex-fru Inez (Sofia Vergara) kommer till undsättning med en flygbiljett till Miami, medan hennes förste make (Robert Downey Jr) skänker honomr sin slitna, gamla matbil. Carl fixar i ordning fordonet och ger sig ut på vägarna tillsammans med sin elvaårige son, som han under resans gång kommer mycket nära, och återupptäcker samtidigt sin kärlek till att skapa exklusiva kulinariska kreationer.

Skådespelare: Emjay Anthony, Scarlett Johansson, Dustin Hoffman
Regissör: Jon Favreau

IMDB Köp Chef

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

Dom Hemingway

Jude Law spelar Dom Hemingway, en utlevande tjuv med kort stubin som är såväl rolig som vulgär och farlig. Efter tolv år på kåken slår han sig ihop med sin gamle partner Dickie och beger sig ut på Londons gator för att kräva in skulder av sin före detta boss för sin tystnad. Det blir inte som planerat och efter att ha försökt återknyta med sin dotter hamnar han åter i gamla hjulspår. Den undre världen kallar.

Skådespelare: Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir, Nick Raggett, Luca Franzoni
Regissör: Richard Shepard

IMDB Köp Dom Hemingway

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

This is the End

Helgalen och underhållande komedi där stjärnor som Emma Watson, Rihanna, Channing Tatum och Michael Cera gör vridna versioner av sig själva. Det börjar med en fest. Seth Rogen tar med sig den motvillige Jay till James Francos hus där festen är igång. Men utanför huset brinner världen, apokalypsen rasar och snart är de flesta gäster döda. Kvar är bara Rogen, Jay, Jonah Hill, Franco, Craig Robinson och våldgästande Danny McBride. Ska de ytliga kändisarna kunna hålla ihop och överleva domens dag?

Skådespelare: Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Emma Watson
Regissör: Evan Goldberg

IMDB Köp This is the End

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Thanks for Sharing

Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Tim Robbins, Josh Gad och Alecia "Pink" Moore glänser alla i denna okonventionella romantiska komedi. Tre män träffas i en hjälp-grupp för sex-beroende; en nitisk miljökonsult, en envis egenföretagare och en småstöddig akutläkare. Och det blir ett möte som förändrar inte bara dem utan många i deras närhet.

Skådespelare: Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson
Regissör: Stuart Blumberg

IMDB Köp Thanks for Sharing

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

Lucy

Den unga amerikanskan Lucy studerar i Taiwan, när hon en dag rövas bort av en brutal knarkliga. De berättar att hon ska bli deras kurir och fyller hennes mage med narkotika. Men när knarket läcker in i hennes blod genomgår Lucy en märklig förvandling. Hon utvecklar extrema fysiska krafter, ett enormt intellekt och en fantastisk telekinesisk förmåga som ger henne en chans att slå tillbaka mot kidnapparna.

Skådespelare: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Amr Waked
Regissör: Luc Besson

IMDB Köp Lucy

Tid: 05.00 - 07.00