omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.00

Frost

(Svenska röster) Annas syster Elsa föddes med förmågan att skapa is och snö och när de lekte som barn tog hon nästan livet av Anna. Elsa tog på sig skulden och rymde hemifrån, och när hon fångat hela kungadömet Arendelle i evig vinter gör oron för att hon helt och hållet kommer att tappa kontrollen över sina krafter att hon blir ännu olyckligare. Men Anna minns inte vad som hände när de var små och ger sig ut på en resa för att hitta Elsa. Med sig på den Mount Everest-liknande vägen har hon den härdade bergsmannen Kristoff och hans trofaste ren Sven, och snart stöter de även på den underhållande snögubben Olaf.


Regissör: Chris BuckJennifer Lee

IMDB Köp Frost

Tid: 07.00 - 09.00
09.00

Space Dogs 2: Moon Adventures

Flertalet viktiga monument förvinner spårlöst från jorden. Vilka ska rädda situationen? Varför inte de två legendariska ryska hundastronauterna Belka och Strelka, med assistans av Belkas modiga son Pushok och den amerikanska apan Bonnie… Tillsammans beger de sig på äventyr till månens baksida i detta fina familjeäventyr.

Skådespelare: Nonna Grishaeva, Maryana Spivak, Evgeniy Mironov, Timur Rodriguez, Sergey Garmash
Regissör: Inna EvlannikovaAleksander KhramtsovVadim Sotskov

IMDB Köp Space Dogs 2: Moon Adventures

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

The Amazing Spider-Man 2

Det är underbart att vara Spider-Man, att kasta sig genom luften och vara hela stadens hjälte. Det är inte lika enkelt att vara Peter Parker. Den inre konflikten ligger åter i bakgrunden då nya hotbilden Electro hotar New Yorks invånare. Samtidigt kompliceras relationen med Gwen i och med att vännen Harry Osborn återvänder. OsCorps hemligheter kommer till ytan i denna succé-uppföljare med Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx och Dane DeHaan.

Skådespelare: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan
Regissör: Marc Webb

IMDB Köp The Amazing Spider-Man 2

Tid: 11.00 - 13.20
13.20

Anna Nicole

Ett biografiskt drama om amerikanska Playboy-modellen, skådespelerskan och väldskändisen Anna Nicole Smith. Agnes Bruckner gör huvudrollen som den kurviga Texas-blondinen som skandalöst gifte sig med olje-miljardären J Howard Marshall II och blev känd som Playboys Playmate of the Year 1993. Efter detta präglades dock hennes liv av katastrofer, dödsfall och missbruk. Även med Martin Landau.

Skådespelare: Agnes Bruckner, Martin Landau, Adam Goldberg, Graham Patrick Martin
Regissör: Mary Harron

IMDB Köp Anna Nicole

Tid: 13.20 - 15.00
15.00

Nebraska

Woody Grant plockas upp av sin son David då polisen hittat honom vandrande mitt i vägen. Det visar sig att Woody är på väg till Nebraska för att inkassera en miljonvinst. David kollar upp vinsten, inser att det bara är humbug, men väljer ändå att köra sin tjurskalliga far över landet. Kanske får han på vägen en chans att nå fram till en far han aldrig förstått.

Skådespelare: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb, Bob Odenkirk
Regissör: Alexander Payne

IMDB Köp Nebraska

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

The Pretty One

Av de två tvillingsystrarna har Laurel alltid varit tillbakadragen, och valt att leva hemma, medan Audrey varit full av självförtroende och valt storstadens puls. Men då systrarna är inblandade i en olycka blir Laurel misstagen för sin syster – och följer impulsen att spela med. Medan hon försöker passa in i systerns identitet och livsstil inser hon att hon har mer inom sig än vad hon trodde. Udda charmkick med alltid sevärda Zoe Kazan.

Skådespelare: Jake Johnson, Zoe Kazan, Ron Livingston, Frances Shaw
Regissör: Jenée LaMarque

IMDB Köp The Pretty One

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

This is the End

Helgalen och underhållande komedi där stjärnor som Emma Watson, Rihanna, Channing Tatum och Michael Cera gör vridna versioner av sig själva. Det börjar med en fest. Seth Rogen tar med sig den motvillige Jay till James Francos hus där festen är igång. Men utanför huset brinner världen, apokalypsen rasar och snart är de flesta gäster döda. Kvar är bara Rogen, Jay, Jonah Hill, Franco, Craig Robinson och våldgästande Danny McBride. Ska de ytliga kändisarna kunna hålla ihop och överleva domens dag?

Skådespelare: Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Emma Watson
Regissör: Evan Goldberg

IMDB Köp This is the End

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

Some Velvet Morning

Unga, Vackra Velvet blir tämligen överraskad då hon finner sin gamla älskare Fred i dörren, fyra år efter att deras relation avslutats. Han säger sig äntligen ha lämnat sin fru. Många mörka hemligheter väntar i detta kammarspel med Stanley Tucci och Alice Eve.

Skådespelare: Stanley Tucci
Regissör: Neil LaBute

IMDB Köp Some Velvet Morning

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

Non-Stop

Under en långflygning mellan New York och London börjar märkliga meddelanden dyka upp på flygpolisen Bill Marks mobil. Han ska instruera myndigheterna att sätta in pengar på ett konto. Annars börjar passagerarna dö. Men vem sänder dem? Liam Neeson får sällskap av Julianne Moore i denna tajta thriller.

Skådespelare: Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy, Michelle Dockery
Regissör: Jaume Collet-Serra

IMDB Köp Non-Stop

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

Squatters

Kelly och Jonas är två tonåringar på drift i Kalifornien. De ägnar dagarna åt droger och småbrott, sover på stranden. Men så en dag tjuvlyssnar Jonas på ett samtal mellan en rik kvinna och hennes hemhjälp. Han får reda på att familjen ska resa bort en månad och lyckas till och med få med sig larmkoden. En månad i ett lyxhus väntar och medan Jonas börjar sälja av smycken och familjens bilar drömmer Kelly om att få tillhöra en familj. Med ett hus. Som detta.

Skådespelare: Gabriella Wilde, Thomas Dekker, Gia Mantegna, Luke Grimes
Regissör: Martin Weisz

IMDB Köp Squatters

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Mental

Moochmore-flickorna är inte som andra döttrar, något som deras mamma Shirley är alltför medveten om. Så en dag blir det för mycket. Med så tokiga döttrar och värdelös man drabbas hon av ett sammanbrott. Kvar blir pappa Barry - med fem döttrar han knappt känner. Desperat att hålla kvar sin politiska position och slippa ta ansvar plockar han en dag upp liftaren Shaz, installerar henne i deras hem och anställer henne som nanny.

Skådespelare: Rebecca Gibney, Hayley Magnus, Nicole Freeman, Chelsea Bennett, Bethany Whitmore
Regissör: P.J. Hogan

IMDB Köp Mental

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

Electric Slide

Eddie Dodson (Jim Sturgess) är en karismatisk antikhandlare som lever glamoröst liv i 80-talets Los Angeles. Bland alla vackra kvinnor, slott och champagnestinna partyn finner han sin självfrände i den coola Pauline (Isabel Lucas). Attraktionen är direkt, men snart kommer verkligheten, i form av lånehajar, ifatt dem. För att behålla den lyxiga livvstilen och intensiteten i relationen inleder de två älskande en ny karriär: som bankrånare. Verklighetsbaserad historia även med Patricia Arquette, Chloe Sevigny och Christopher Lambert.

Skådespelare: Vinessa Shaw, Patricia Arquette, Jim Sturgess, Chloë Sevigny
Regissör: Tristan Patterson

IMDB Köp Electric Slide

Tid: 05.00 - 07.00