omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Film- dagens tv-tablå

Här ser du alla storfilmer och biosuccéer från hela världen. Med mer än 300 premiärer om året kan du gå på bio hemma varje kväll! Erotik visas vid midnatt. Här ser du dagens och morgondagens tablå för TV1000

Tid Program
07.15

Insidan ut

Amerikansk animerad komedi från 2015. När tioåriga Riley flyttar med familjen från mellanvästern till San Francisco tar hennes känslor bokstavligen över. I Högkvarteret i hennes hjärna styr en rad olika känslor som alla vill vägleda henne i vardagen och under uppväxten. Deras ledare är Joy, som aldrig tappar sitt glada humör. Hon försöker få de andra känslorna - Sadness, Fear, Disgust och Anger att hjälpas åt så att Riley kan finna lycka i sitt nya liv. Skådespelare: Phyllis Smith, Bill Hader, Lewis Black, Amy Poehler.

Skådespelare: Phyllis Smith, Bill Hader, Lewis Black, Amy Poehler
Regissör: Pete DocterRonnie Del Carmen,

IMDB Köp Insidan ut

Tid: 07.15 - 09.00
09.00

Danny Collins

Amerikansk dramakomedi från 2015. Rockaren Danny Collinskan inte få ett slut på sitt hårda leverne. Men när hans manager hittar ett 40 år gammalt försvunnet brev som John Lennon skrev till honom, bestämmer han sig för att förändra sitt liv. Han påbörjar därefter en känslosam resa för att hitta tillbaka till sin familj, finna kärleken och börja sitt livs andra akt. Skådespelare: Annette Bening, Jennifer Garner, Al Pacino.

Skådespelare: Annette Bening, Jennifer Garner, Al Pacino
Regissör: Dan Fogelman,

IMDB Köp Danny Collins

Tid: 09.00 - 11.00
11.00

Ant-Man

Amerikansk science fiction från 2015. Scott Lang har det kämpigt när doktor Hank Pym ger honom en dräkt som krymper honom till en mikroskopisk storlek, men som ger honom otrolig styrka. Tillsammans ger de sig ut för att begå en stöld, en stöld som kan komma att ha betydelse för hela mänskligheten och dess öde. Marvel visar att superhjältar kommer i alla former och storlekar i den här filmatiseringen av serietidningen. Skådespelare: Evangeline Lilly, Michael Peña, Michael Douglas, Paul Rudd, Bobby Cannavale.

Skådespelare: Evangeline Lilly, Michael Peña, Michael Douglas, Paul Rudd, Bobby Cannavale
Regissör: Peyton Reed,

IMDB Köp Ant-Man

Tid: 11.00 - 13.00
13.00

No way Jose

Amerikansk komedi från 2015. Jose Stern, en före detta indierockare som nu får finna sig i att spela på barnkalas, ska snart fylla 40 och befinner sig vid ett vägskäl i livet. Adam Goldberg står för regin. Skådespelare: Ahna O'Reilly, Emily Osment, Gillian Jacobs, Adam Goldberg, Brendan Hines.

Skådespelare: Ahna O'Reilly, Emily Osment, Gillian Jacobs, Adam Goldberg, Brendan Hines
Regissör: Adam Goldberg,

IMDB Köp No way Jose

Tid: 13.00 - 15.00
15.00

Ooops! Var är Arken?

Amerikansk animerad komedi från 2015. Det är världens undergång. En översvämning är på väg. Som tur är har en ark byggts för att rädda alla djur. Som tur är för Dave och hans son Finny, ett par klumpiga nestrianer, har en ark byggts för att rädda alla djur. Men det visar sig att nestrianer inte är välkomna att stiga på. Därför måste de smyga ombord, och det gör de med Hazel och hennes dotter Leahs ofrivilliga hjälp, som är två stycken grymper. De tror att de är i säkerhet - tills de nyfikna barnen faller av arken. Nu måste Finny och Leah överleva översvämningen och undvika alla hungriga rovdjur, och därför försöker de bege sig upp på toppen av ett berg. Samtidigt måste Dave och Hazel lägga sina olikheter åt sidan och vända på arken så att de kan rädda sina barn. Det som väntar är ingen lugn segeltur.


Regissör: Sean McCormackToby Genkel

IMDB Köp Ooops! Var är Arken?

Tid: 15.00 - 17.00
17.00

Paddington

Brittisk-fransk komedi från 2014. Det här är berättelsen om Paddington, en ung peruansk björn som reser till London för att hitta ett jobb. Väl där börjar han känna sig vilsen och ensam, och han inser snart att storstadslivet inte alls var det han väntat sig, tills han möter den vänliga familjen Brown. De erbjuder honom en tillfällig bostad i sitt hem, och det verkar som om lyckan har vänt för denne märklige björn - tills en taxidermist får upp ögonen för honom. En film baserade på Michael Bonds älskade böcker. Skådespelare: Julie Walters, Nicole Kidman, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Jim Broadbent.

Skådespelare: Julie Walters, Nicole Kidman, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Jim Broadbent
Regissör: Paul King,

IMDB Köp Paddington

Tid: 17.00 - 19.00
19.00

Chef

Amerikansk komedi från 2014. Den frånskilde pappan Carl Casper är ett köksgeni. Problemet är att hans chef tvingar honom att laga enbart enkla rätter. När en respekterad matrecensent en dag sågar honom ordentligt får Casper ett raseriutbrott vilket leder till att han får sparken från restaurangen där han jobbar. Carls rika ex-fru Inez kommer till undsättning med en flygbiljett till Miami, medan hennes förste make skänker honomr sin slitna, gamla matbil. Carl fixar i ordning fordonet och ger sig ut på vägarna tillsammans med sin elvaårige son, som han under resans gång kommer mycket nära, och återupptäcker samtidigt sin kärlek till att skapa exklusiva kulinariska kreationer. Skådespelare: Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, John Leguizamo, Jon Favreau, Emjay Anthony.

Skådespelare: Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, John Leguizamo, Jon Favreau, Emjay Anthony
Regissör: Jon Favreau,

IMDB Köp Chef

Tid: 19.00 - 21.00
21.00

The model

Danskt drama från 2015. När den nya fotomodellen Emma får en chans att uppfylla sin dröm att bli en internationell toppmodell lämnar hon sitt vardagsliv i Danmark bakom sig och flyttar till Paris. Under en fotosession i sin nya hemstad träffar hon den attraktiva fotografen Shane White. Det dröjer inte länge förrän de blir förälskade, men deras förhållande blir snart en farlig besatthet för Emma. Skådespelare: Elise Lissague, Dominic Allburn, Thierry Hancisse, Maria Palm, Ed Skrein.

Skådespelare: Elise Lissague, Dominic Allburn, Thierry Hancisse, Maria Palm, Ed Skrein
Regissör: Mads Matthiesen,

IMDB Köp The model

Tid: 21.00 - 23.00
23.00

The boy next door

Amerikansk thriller från 2015. När en snygg och charmig tonåring vid namn Noah flyttar in i huset bredvid den nyligen separerade läraren Claire Peterson blir de två snart vänner. Han börjar ägna sig åt (enligt henne) oskyldigt flörtande. Även om Noah tillbringar den mesta tiden med att hänga med Claires son, är tonåringen märkbart intresserad av henne också. En natt ger Claire vika för frestelsen och låter Noah förföra henne, men när hon vill avsluta förhållandet blir han plötsligt våldsam. Skådespelare: Ian Nelson, John Corbett, Kristin Chenoweth, Jennifer Lopez, Ryan Guzman.

Skådespelare: Ian Nelson, John Corbett, Kristin Chenoweth, Jennifer Lopez, Ryan Guzman
Regissör: Rob Cohen,

IMDB Köp The boy next door

Tid: 23.00 - 01.00
01.00

Ex machina

Brittisk science fiction från 2015. Caleb, en ung internetkodare, väljs ut för att delta i ett experiment som kommer förändra världens syn på artificiell intelligens. En företagsledare ger honom i uppdrag att utföra ett test på Ava, en robot som innehåller den mest sofistikerade artificiella intelligens som någonsin har skapats. Men ingen av männen inser att denna intelligens kan ha en egen agenda. Skådespelare: Oscar Isaac, Alicia Vikander, Domhnall Gleeson.

Skådespelare: Oscar Isaac, Alicia Vikander, Domhnall Gleeson
Regissör: Alex Garland,

IMDB Köp Ex machina

Tid: 01.00 - 03.00
03.00

Good kill

Amerikansk thriller från 2014. Den populäre evangelisten John Luther är den ende som hindrar en ny religiös reform från att införas. När en senator och Luthers egna anhängare sedan sätter dit honom för mordet på en tonårstjej, väntar en tid av förföljelser av aldrig tidigare skådat slag. Men innan rättegången hinner äga rum avviker Luther och lyckas undkomma polisen för att själv börja söka efter sanningen. Som följd inleder en grupp obevekliga ex-militärer en operation för att eliminnera alla bevis. Luther svär att han ska avslöja alla som var inblandade mordet på flickan, och för att slutföra uppdraget måste han själv utsätta sig för den hetsjakt som hotar hela USA:s kristna befolkning. Skådespelare: Zoë Kravitz, Bruce Greenwood, Jake Abel., Ethan Hawke, January Jones.

Skådespelare: Zoë Kravitz, Bruce Greenwood, Jake Abel
Regissör: Andrew Niccol,

IMDB Köp Good kill

Tid: 03.00 - 05.00
05.00

The model

Danskt drama från 2015. När den nya fotomodellen Emma får en chans att uppfylla sin dröm att bli en internationell toppmodell lämnar hon sitt vardagsliv i Danmark bakom sig och flyttar till Paris. Under en fotosession i sin nya hemstad träffar hon den attraktiva fotografen Shane White. Det dröjer inte länge förrän de blir förälskade, men deras förhållande blir snart en farlig besatthet för Emma. Skådespelare: Elise Lissague, Dominic Allburn, Thierry Hancisse, Maria Palm, Ed Skrein.

Skådespelare: Elise Lissague, Dominic Allburn, Thierry Hancisse, Maria Palm, Ed Skrein
Regissör: Mads Matthiesen,

IMDB Köp The model

Tid: 05.00 - 07.00